Kampanjat

Saat tiedon ajankohtaisista kampanjoista sekä alennuskoodeista seuraamalla @lviverkkokauppa.fi Instagramissa.

 

Tapwell logo

Rajoitettu erä näyttäviä Tapwellin mattamustia tuotteita mielettömissä tarjouksissa! Ihanat Rin 984 keittiöhana, Tvm 7200-150 kattosuihku, monipuolinen käsisuihkulla varustettu Bi 069 pesuallashana, jonka saa tarvittaessa korotettua myös malja-altaalle sopivaksi sekä tyylikäs ja käytännöllinen Arm 887 keittiöhana ulosvedettävällä juoksuputkella. Tarjoukset ovat voimassa 31.10 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Ilmainen toimitus manner-Suomessa yli 100 € tilauksille!

Woodio logo

Etsitkö kylpyhuoneeseesi ekologisia designkalusteita? Suomessa suunnitellut ja valmistetut uniikit Woodion puukomposiittialtaat- sekä ammeet nyt – 10 % alennuksessa. Tarjous on voimassa 31.10 saakka, tarjous koskee vain uusia tilauksia. Ilmainen toimitus manner-Suomessa yli 100 € tilauksille!

Essis Collection Logo By Lasilinkki logo 2021

Kaunista suomalaista muotoilua ilostuttavaan kampanjahintaan! Essis Collectionin peili- ja lasikalusteiden alennus -10 %. Tarjous on voimassa 31.10 saakka, tarjous koskee vain uusia tilauksia. Ilmainen toimitus manner-Suomessa yli 100 € tilauksille!