Mittatilaustuotteet

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä juuri sinun näköisiäsi sisustusvalintoja, jotka palvelevat sisustettavan tilasi tarpeita. Verkkokauppamme kautta voit tilata edustamiemme brändien koko tuotevalikoiman, myös mittatilaustuotteiden osalta. Asiakaspalvelussamme autamme sinua mielellämme tuotekokonaisuuden rakentamisessa ja voit samalla pyytää tarjouksen suuremmasta kalustekokonaisuudesta. Kysy – saatamme yllättää!


Tanskalainen VOLA on kansainvälisesti tunnettu design brändi, joka valmistaa hanoja sekä muita tuotteita kylpyhuoneen ja keittiön sisustamiseen. VOLA -tuotteissa yhdistyy laadukas käsityö, kestävää kehitystä tukevat toimintatavat sekä upea muotoilu. Brändin ensimmäiset hanat suunnitteli tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen jo vuonna 1968. Valmistuksessa käytetään lyijytöntä messinkiä ja valmistusprosessissa syntyneet messinki-, ja teräsjätteet kierrätetään sekä tuotantoprosessissa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen. VOLA-tuotteisiin liittyvät tiedustelut ja tilaukset: asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi.

Klikkaa tästä tutustumaan tuotemerkkiin ja kuvastoon


Durat on kotimainen täysin kierrätettävä ja osittain kierrätysmuovista valmistettu massiivimateriaali, josta voidaan valmistaa laajalti erilaisia tuotteita monipuolisilla sävy-, kuosi-, sekä mallivaihtoehdoilla. Valikoima sisältää altaita sekä ammeita sekä tilauksen mukaan valmistettavia tasoja. Duratin tavoitteena on kiertotalous, jossa pyritään mahdollistamaan materiaalin kierto niin, että kaatopaikkajätettä ei synny. Tuotteet voidaan tarvittaessa huoltaa hiomalla, sekä käytöstä poistettaessa myymään takaisin valmistajalle. Monipuoliseen sävyvalikoimaan kuuluu yli 300 värivaihtoehtoa, sisältäen RAL classic värikartan sävyt, Durat Palace -malliston sävyt sekä muut kustomoidut erikoisvärit ja kuosit. 


Essis Collection Logo By Lasilinkki logo 2021

Etsitkö uniikkeja peilejä, peilikalusteita, lasiseiniä, lasituksia tai kenties lasialtaita? Kuopiolainen Essis Collection by Lasilinkki tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia lasituotteiden osalta. Lasi- ja peilituotteiden sävyt ja muodot ihastuttavat ja antavat mahdollisuuksia luoviin – juuri sinun näköisiisi ratkaisuihin. Lasien valikoima on laajuudessaan näyttävän kaunis, valikoimasta löytyy muun muassa kuvioituja raitalasejaretrolaseja, sulatettuja kuviolaseja, kierrätyslaseja, sävylaseja, kuviolaseja, lankalaseja, etsattuja laseja sekä erilaisia kalvoja.  Valmistajan koko valikoima, myös mittatilaustuotteet, ovat tilattavissa verkkokauppamme kautta.

Klikkaa tästä tutustumaan tuotemerkkiin


Hietakari tarjoaa sisustajalle laadukkaan ja trendikkään valikoiman suihkulasikalusteita sekä sisustustuotteita. Kotimaiset lasikalusteet ovat tilattavissa myös custom -kokoisina monipuolisissa värivaihtoehdoissa.

Klikkaa tästä kuvastoon


Suomessa vuosikymmenien kokemuksella käsityönä valmistettavat sähkötoimiset sekä  vesitoimiset pyyhekuivaimet. Muotoilultaan modernia tyylikkyyttä edustavat käytännölliset vesi- ja sähkötoimiset kuivaimet ovat tilattavissa mittatilauksena  RAL -värikartan eri sävyissä monilla erilaisilla ominaisuuksilla varustettuina.


Stala valmistaa Suomessa vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla ruostumattomasta teräksestä tuotteita moderneihin suomalaisiin koteihin. Verkkokauppamme kautta voit tilata vakioallasmalliston lisäksi koko valmistajan valikoiman – välitilalevyt, taustalevyt, työtasot sekä tiskipöydät mittojesi mukaan ja valitsemallasi kuosilla.

Klikkaa tästä kuvastoon


Verkkokauppamme kautta voit tilata kotimaisen Temalin koko laadukkaan ja monipuolinen kalustevalikoiman. Tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet ovat saatavilla erilaisilla valinnoilla – juuri sinun tilasi tarpeiden mukaan.

Klikkaa tästä kuvastoon 


16JUIN edustaa vahvaa kotimaista artesaaniosaamista. Valikoimasta löydät teoksellisen näyttäviä betonista valmistettuja altaita, jotka ovat tilattavissa monipuolisessa ja kauniissa sävyvalikoimassa. Mittatilauksena on saatavilla altaiden lisäksi mm. tasoja sekä allastasoja. Betonin lisäksi tuotteissa voidaan yhdistää materiaaleina myös kiveä, puuta sekä metalleja.

Klikkaa tästä tutustumaan tuotemerkkiin