Mittatilaustuotteet

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä juuri sinun näköisiäsi sisustusvalintoja, jotka palvelevat sisustettavan tilasi tarpeita. Verkkokauppamme kautta voit tilata edustamiemme brändien koko tuotevalikoiman, myös mittatilaustuotteiden osalta. Asiakaspalvelussamme autamme sinua mielellämme tuotekokonaisuuden rakentamisessa ja voit samalla pyytää tarjouksen suuremmasta kalustekokonaisuudesta. Kysy – saatamme yllättää!


Tanskalainen VOLA on kansainvälisesti tunnettu design brändi, joka valmistaa hanoja sekä muita tuotteita kylpyhuoneen ja keittiön sisustamiseen. VOLA -tuotteissa yhdistyy laadukas käsityö, kestävää kehitystä tukevat toimintatavat sekä upea muotoilu. Ensimmäiset VOLA -hanat suunnitteli tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen jo vuonna 1968. Valmistuksessa käytetään lyijytöntä messinkiä ja valmistusprosessissa syntyneet messinki-, ja teräsjätteet kierrätetään sekä tuotantoprosessissa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen. VOLA-tuotteisiin liittyvät tiedustelut: asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi

Klikkaa tästä tutustumaan tuotemerkkiin ja kuvastoon


Durat on kotimainen täysin kierrätettävä ja osittain kierrätysmuovista valmistettu massiivimateriaali, josta voidaan valmistaa laajalti erilaisia tuotteita monipuolisilla sävy-, kuosi-, sekä mallivaihtoehdoilla. Duratin tavoitteena on kiertotalous, jossa pyritään mahdollistamaan materiaalin kierto niin, että kaatopaikkajätettä ei synny. Durat -tuotteet voidaan tarvittaessa huoltaa hiomalla, sekä käytöstä poistettaessa myymään takaisin valmistajalle. Tuotteet voidaan valmistaa mittatilauksena Durat Palace -malliston sävyissä, Ral Classic värikartan sävyissä, muissa kustomoiduissa erikoisväreissä sekä erilaisilla kuoseilla. Klikkaa alta tutustumaan materiaaleihin:

Durat Palace

Collection Durat Allaskuvasto

Durat Taso


Etsitkö uniikkeja peilejä, peilikalusteita, lasiseiniä, lasituksia tai kenties lasialtaita? Kuopiolainen Essis Collection by Lasilinkki tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia lasituotteiden osalta. Lasi- ja peilituotteiden sävyt ja muodot ihastuttavat ja antavat mahdollisuuksia luoviin – juuri sinun näköisiisi ratkaisuihin. Valmistajan koko valikoima, myös mittatilaustuotteet, ovat tilattavissa verkkokauppamme kautta.

Klikkaa tästä tutustumaan tuotemerkkiin


Hietakari / Sandriff tarjoaa sisustajalle laadukkaan ja trendikkään valikoiman suihkulasikalusteita. Suomalaiset Hietakari/Sandriff  -lasikalusteet ovat tilattavissa myös custom -kokoisina monipuolisissa värivaihtoehdoissa.

Klikkaa tästä kuvastoon

 


Suomessa vuosikymmenien kokemuksella käsityönä valmistettavat pyyhekuivaimet. Muotoilultaan modernia tyylikkyyttä edustavat käytännölliset vesi- ja sähkötoimiset kuivaimet ovat tilattavissa Ral -värikartan eri sävyissä.

Klikkaa tästä kuvastoon


Stala valmistaa Suomessa vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla ruostumattomasta teräksestä tuotteita moderneihin suomalaisiin koteihin. Verkkokauppamme kautta voit tilata koko valmistajan valikoiman – välitilalevyt, taustalevyt, työtasot sekä tiskipöydät mittojesi mukaan ja valitsemallasi kuosilla.

Klikkaa tästä kuvastoon

 


Verkkokauppamme kautta voit tilata kotimaisen Temalin koko laadukkaan ja monipuolinen kalustevalikoiman. Tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet ovat saatavilla erilaisilla valinnoilla – juuri sinun tilasi tarpeiden mukaan.

Klikkaa tästä kuvastoon