Tarinamme

Tämä tarina alkaa jo hyvin kaukaa, useiden vuosikymmenien takaa. Tämä on tarina perheestä – vanhemmista ja vähän nuoremmista sekä heidän lapsistaan. Ihmisistä, joiden yhdistäessä voimansa kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa. Sukupolvet ylittävästä yhteistyöstä, jossa vankka kokemus sekä uusi ja monitahoinen osaaminen kohtaavat.

Tämä tarina kertoo myös kaipuusta arjen estetiikkaan, joka ei sulje pois käytännöllisyyttä, laatua sekä turvallisuutta. Vastuuntunto, eettisyys, arvostus, luotettavuus, merkityksellisyys sekä välittäminen ovat joitain niitä keskeisiä arvoja, joiden mukaan olemme halunneet rakentaa niin valikoimaamme kuin toimintaamme. Meille on väliä mistä ja missä tuotteemme on valmistettu – sekä keitä ovat ihmiset tuotteiden suunnittelu- ja valmistustyön takana. Kiitollisina olemmekin saaneet ihailla ja jakaa niin yrityksemme työntekijöiden kuin valikoimamme tuotteiden luoneiden innovatiivisten sekä taitavien tekijöiden osaamista.

Olemme halunneet jakaa oman innostuksemme myös sinulle. Haaveenamme on ollut rakentaa palvelu, joka kohtaa asiakkaidemme tarpeet ja asiakkaamme ihmisinä. Vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on meille tärkeä motivoiva tekijä, joten mielellään kuulemme myös sinua! Tervetuloa tutustumaan tarkoin harkittuun valikoimaamme!

Terveisin,

Meidän perhe @lvi-verkkokauppa.fi

LVI-verkkokauppa.fi logo