Blanco Subline 700-U Allas Mattamusta

Alkuperäinen hinta oli: 699.00 €.Nykyinen hinta on: 569.00 €.

Blanco Subline 700-U allas mattamusta

Blancon tyylikäs alta-asennettava keittiöallas. Leveässä ja syvässä altaassa mahtuu tiskaamaan kodin isoimmatkin tiskit. Kestävästä Siligranit kivimassasta valmistetussa altaassa on miellyttävän sileä pinta, jossa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Blanco Subline 700-U allas mattamusta 22671 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Blanco Subline 700-U allas

Mattamusta

Blancon tyylikäs, leveä ja syvä mattamusta allas keittiön isoimmillekin tiskeille. Kovaa kulutusta kestävä allas soveltuu 800 mm syvään allaskaappiin.

Tuoteen Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Tuotetiedot:

  • Alakaapin leveys vähintään 800 mm
  • Altaan korkeus 205 mm
  • Altaan syvyys 460 mm
  • Altaan leveys 730 mm
  • Asennustapa: kiinnitetään altapäin
  • Sisältää InFino pohjaventtiilin 3,5″ InFino (ei kaukosäädettävä)
  • Vesilukko sisältyy toimitukseen

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Blanco Subline 700-U Allas mittakuva

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Blanco

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Blanco – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Blancon altailla on 2 vuoden takuu. 

Valmistaja

Blanco Valmistaja

Blanco on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden ja hanojen valmistajista. Perheyhtiön historia ulottuu jo vuoteen 1925 ja se on alansa suurin toimija Saksassa.

Blancon altaiden tärkeimpinä materiaaleina toimivat ruostumaton teräs, patetointu Silgranit® -seos sekä kivikeramiikka. Lapetek on toiminut Blanco tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Tämän vuoksi myös pohjoismaiset tarpeet huomioidaan tuotteiden suunnittelussa.

Blancon tuotteet edustavat kestävyyttä, käytännöllisyyttä sekä poikkeuksellista taitoa käsitellä materiaaleja. Useiden allasmallien innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laajasta allasmallistosta löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin.