Essis Collection By Lasilinkki Peilipöytä

645.00 950.00 

Essis Collection By Lasilinkki Peilipöytä

Essis Collectionin tyylikäs kotimaisena käsityönä valmistettu peilipöytä. Tuote on valittavana sävyissä kirkas, harmaa, pronssi ja antiikki (katso kuvat).

Tuotteen mitat: Korkeus 400 mm, syvyys 500 mm ja pituus 1000 mm.

Huom! Essis Collection -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Essis Collection By Lasilinkki Peilipöytä

Antiikki / Harmaa / Kirkas / Pronssi

Essis Collection kotimaisena käsityönä valmistettu tyylikäs peilipöytä on näyttävä sisustuselementti. Laadukas ja kestävä peilipöytä on valmistettu antiikin sävyisestä peililasista.

Tuotteen koko:

Korkeus 400 mm, syvyys 500 mm ja pituus 1000 mm.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Essis Collection by Lasilinkki

Väri

Antiikki, Harmaa, Kirkas, Pronssi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Essis Collection by Lasilinkki – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja.  Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Essis Collection -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 10 vuoden takuu. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille. Pienikin osuma esimerkiksi laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Lasin reunat tulee suojata kolhuilta ja estää lasin pinnan naarmuuntuminen kuljetuksen aikana. Lasipakkaukset, kuten laatikot, pukit ja lavat, tulee nostaa vain pakkausten tukipisteistä. Lasi tulee säilyttää aina pystyasennossa asetettuna kohtisuoraan alustalleen. Alustan ja lasin väliin täytyy laittaa tarpeeksi vahvat pehmeähköt suojakappaleet (lauta, lankku, muovi, kumi jne.), jotta lasin reuna ei pääse painumaan kovaa alustaa vasten. Esimerkiksi pahvi ei ole tarpeeksi vahva materiaali tähän tarkoitukseen, koska lasin kulmat voivat painua pahvin läpi. Lasi tulee suojata sementtipölyltä, sateelta, kohtisuoralta auringonvalolta, hitsaus -ja hiontakipinöiltä, betonisilta valumavesiltä, nopeilta lämpötilan vaihteluilta sekä lämpötilaeroilta lasin keski -ja reuna-alueilla. Lasi on hauras ja rikkoutuva materiaali, joten sitä on ehdottomasti käsiteltävä huolella. Lasin arimmat kohdat ovat reunat ja kulmat. Lasia ei saa koskaan työntää reunan varassa tai kääntää kulmiensa ympäri. Lasi voidaan kääntää nostamalla (tarvittaessa imukuppien avulla) tai kääntämisen tulee tapahtua koko lasin reunan varassa. Jos kääntöalustana käytetään pehmeää materiaalia, tulee sitä olla koko matkalla lasireunan alla. Lasia käsiteltäessä tulee käyttää puhtaita ja kuivia suojakäsineitä. Lasiin ei tule koskea käsin, jos käsissä voi olla jäämiä silikonista. Lasien käsittelyssä ei saa käyttää mitään teräviä, metallisia tai hankaavia työvälineitä, jotka saattavat vahingossa naarmuttaa lasin pintaa (esim. työhaalarin soljet ja nepparit, puukot, terät). Jos lasiin tulee särö, ei lasia saa käyttää tai asentaa. Henkilövahinkojen välttämiseksi on lasia käsiteltäessä käytettävä asianmukaisia suojavarusteita, kuten suojahanskoja, rannesuojia ja suojalaseja.

Hoito-ohje

Tuotteen lasipinta puhdistetaan säännöllisin väliajoin käytön ja likaantumistason mukaisesti. Puhdistus tehdään runsaalla vedellä ja pehmeällä rätillä tai sienellä, johon ei sisälly hankaavia tai naarmuttavia ainesosia. Puhdistukseen soveltuvat yleisimmät kaupassa myytävät lasinpuhdistusnesteet. Lasipinta kestää hyvin neutraaleja tai heikosti happamia pesuaineita. Emäksiset pesuaineet voivat vahingoittaa lasipintaa. Mitä matalampi on happaman tai mitä korkeampi alkalisen aineen PH -taso, sitä syövyttävämpi aine on. Rasvan, öljyn ja tiivistysaineiden jäännökset voi poistaa käyttämällä passiivisia alkoholin pohjalla valmistettuja ruiskutettavia liuoksia (kuten esimerkiksi sprii tai isopropanoli). Aineiden käytön jälkeen lasin pinta tulee huuhdella runsaalla puhtaalla vedellä.

Maalin, sementin, betoniseosten yms. jäännökset poistetaan lasin pinnasta heti ennen niiden kuivumista. Tarvittaessa lasipinnat tulee peittää jotta lasipintaan ei joutuisi rakennusaineiden jäännöksiä, aineiden myöhempi puhdistaminen aiheuttaa naarmuntumisen vaaran. Pienten ja vaikeasti poistettavien jäännösten poistaminen abrasiivisten aineiden, teräsvillan tai partaterän avulla on mahdollista, kun toimitaan äärettömän varovasti ja pidetään partaterä tasokulmaisesti lasipinnan suhteen. Lasia ei tule missään tapauksessa puhdistaa kokonaan terävien tai abrasiivisten esineiden avulla.

Valmistaja

Essis Collection Logo By Lasilinkki logo 2021

Essis –  Thinking of glass. Essis Collection on rakkaudesta lasiin syntynyt mallisto, jonka jokainen tuote on uniikki ja käsin valmistettu. Essis Collectionin takana on Kuopiolainen Lasilinkki Oy – perheyritys, jonka perustana on jo vuosikymmenien intohimo ja osaaminen lasin parissa.

Lasilinkki tarjoaa jatkuvasti kehittyviä uusia mahdollisuuksia lasilla rakentamiseen ja sisustamiseen, lasirakennusmääräykset huomioiden. Sukupolvien kokemuksella ja tietämyksellä syntyvät myös ainutlaatuiset Essis Collectionin sisustustuotteet, joissa korostuvat lasin parhaat ominaisuudet – valo, läpinäkyvyys, monimuotoisuus ja kierrätettävyys.