Geberit Duofix Sigma Seinä-WC:n asennusteline

384.50  288.38 

Seinä-wc:n asennusteline Sigma-säiliöllä. Asennusteline on yhteensopiva muun muassa Laufen Pro seinä-wc:n, Laufen Kompas seinä-wc:n sekä Geberit AquaClean pesu-wc istuinten kanssa. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta, mutta se on yhteensopiva mm. Tapwell Duo 112-huuhtelupainikkeiden kanssa. Huuhtelupainike tulee tilata erikseen. Tuote sopii seinä-WC:n asentamiseen erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180 mm tai 230 mm.

Vankkarakenteista ja seinän sisälle jäävää asennustelinettä voidaan käyttää myös tilaa jakavana rakenteena. Asennusteline kiinnitetään neljästä kiinnityskohdasta. Asennustelineeseen kytkettävän WC-istuimen korkeutta voidaan muuttaa jopa 8 cm oletuksesta, 41-49 cm välille. Korkeuden säätäminen käyttäjän mukaan on mahdollista myös sen jälkeen, kun asennusteline on jo asennettu seinään.

tuotetunnus (SKU) Geberit Duofix Sigma Seinä-WC:n asennusteline 5756011 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Duofix Sigma seinä-wc:n asennusteline

Seinä-wc:n asennusteline Sigma-säiliöllä. Käyttö edestä. Vesi voidaan liittää oikealta, vasemmalta tai päältä. Toimitukseen sisältyy ylä- ja alaseinäkiinnikkeet, vesi- ja viemärikytkentäsarjat, Q-lukko (90°) ja kierretangot istuimen, kiinnitykseen (kiinnitysväli 18 tai 23 cm). Huuhtelupainikkeen asennus ilman työkaluja. Asennusteline on yhteensopiva muun muassa Laufen Pro seinä-wc:n, Laufen Kompas seinä-wc:n sekä Geberit AquaClean pesu-wc istuinten kanssa. Asennuselementissä valmius sähkökytkennöille. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta, mutta se on yhteensopiva mm. Tapwell Duo 112-huuhtelupainikkeiden kanssa. Huuhtelupainike tulee tilata erikseen. Tuote sopii seinä-WC:n asentamiseen erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180mm tai 230 mm. Vankkarakenteista ja seinän sisälle jäävää asennustelinettä voidaan käyttää myös tilaa jakavana rakenteena.  Asennusteline kiinnitetään neljästä kiinnityskohdasta. Asennustelineeseen kytkettävän WC-istuimen korkeutta voidaan muuttaa ja se on mahdollista myös seinään asentamisen jälkeen.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvassa:

Geberit 500 seinä-wc asennustelineGeberit 500 sivumittakuva

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Geberit-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden (2) vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on kymmenen (10) vuotta ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on viisi (5) vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit