Geberit Duofix Sigma 112cm Seinä-wc:n Asennusteline

Alkuperäinen hinta oli: 490.00 €.Nykyinen hinta on: 377.00 €.

Seinä-wc:n asennusteline Sigma-säiliöllä, voidaan yhdistää yleisimpiin WC-istuimiin. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta, mutta se on yhteensopiva mm. Tapwell Duo 112-huuhtelupainikkeiden kanssa. Huuhtelupainike tulee tilata erikseen. Tuote sopii seinä-WC:n asentamiseen erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180 mm tai 230 mm. Vankkarakenteista ja seinän sisälle jäävää asennustelinettä voidaan käyttää myös tilaa jakavana rakenteena.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Geberit Duofix Sigma Seinä-WC:n asennusteline 5756593 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Duofix Sigma seinä-wc:n asennusteline

Seinä-wc:n asennusteline Sigma-säiliöllä. Käyttö edestä. Vesi voidaan liittää oikealta, vasemmalta tai päältä. Toimitukseen sisältyy ylä- ja alaseinäkiinnikkeet, vesi- ja viemärikytkentäsarjat, Q-lukko (90°) ja kierretangot istuimen, kiinnitykseen (kiinnitysväli 18 tai 23 cm). Huuhtelupainikkeen asennus ilman työkaluja.  Asennuselementissä valmius sähkökytkennöille. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta, mutta se on yhteensopiva mm. Tapwell Duo 112-huuhtelupainikkeiden kanssa. Huuhtelupainike tulee tilata erikseen. Tuote sopii seinä-WC:n asentamiseen erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180mm tai 230 mm. Vankkarakenteista ja seinän sisälle jäävää asennustelinettä voidaan käyttää myös tilaa jakavana rakenteena.  Asennustelineen asennus tapahtuu neljästä kiinnityskohdasta.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvassa:

Geberit 500 seinä-wc asennustelineGeberit 500 sivumittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Geberit -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät 2 vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on 10 ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on 5 vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.