Hela Vuotovahti Mökki

682.00 

HELA Vuotovahti Mökki

Kesämökkeihin, muihin vapaa-ajanasuntoihin sekä vastaaviin rakennuksiin tarkoitettu järjestelmä, joka minimoi koko kiinteistön vesivahinkoriskin. Järjestelmä havaitsee pienimmätkin vesivuodot, sulkee päävesijohdon ja laukaisee hälytyksen. Kotimaisella tuotteella on STF-tyyppihyväksyntä.

Tuotteen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

HELA Vuotovahti Mökki

Suunniteltu erityisesti kesä- ja muihin vapaa-ajanasuntoihin. Järjestelmä on hieman yksinkertaisempi ja edullisempi kuin omakotitaloihin tarkoitettu TALO-järjestelmä ja näin hyvä ratkaisu esimerkiksi vuokramökkeihin tai vastaaviin. Järjestelmän vesianturit havaitsevat pienimmätkin vuodot, hälyttävät ja sulkevat vedentulon välittömästi.

Järjestelmää on helppo käyttää; kun tulet mökille, avaa vedentulo langattomasta etäkytkimestä. Päävesijohtoon asennettu vesiyksikkö avautuu ja mökissä on vedet päällä. Samanaikaisesti keittiön allaskaappiin tai muihin potentiaalisiin vesivuotokohteisiin asennetut vesianturit ovat toiminnassa ja hälyttävät ja sulkevat vedentulon heti vuodon ilmaantuessa.

Hela Mökki-järjestelmä on oiva ratkaisu turvata kiinteistö vesivahingon varalta esimerkiksi loma-asunnoissa ja muissa kohteissa, joissa ei oleskella tai asuta kokoaikaisesti. Vuotovahti voidaan kytkeä ulkoiseen hälytinjärjestelmään jos halutaan saada hälytykset esim. puhelimeen.

Vesiyksikkö sijoitetaan mökkiin tulevaan päävesijohtoon. Vesiyksikkö kytketään keskusyksikköön (Radio) josta se saa käyttövirran. Keskusyksikkö kytketään pistotulpalla verkkovirtaan. Vesianturit sijoitetaan pesualtaan ja astianpesukoneen alle siellä olevalle vesitiiviille pinnalle. Anturit liitetään mukana tulevalla johdolla vesianturiyksikköön joka sijoitetaan myös allaskaappiin. Kun anturit havaitsevat vuodon, keskusyksikkö saa ilmoituksen ja se hälyttää välittömästi sekä sulkee vedentulon. Järjestelmä toimii täysin itsenäisesti ja ilman valvontaa 24/7, olit sitten kotona tai matkoilla.

Paketissa on vakiona mukana yksi langaton anturiyksikkö johon liitetään 3kpl antureita. Vakiotoimituksessa on mukana Etäkytkin, johon sisältyy poissa kotoa – toiminto (OFF) sekä viivästetty OFF-toiminto, mikäli halutaan jättää astianpesukone tai pyykinpesukone päälle kotoa poistuttaessa. Langaton Etäkytkin sijoitetaan ulko-oven läheisyyteen jossa sitä on helppo käyttää.

  • Turvaa loma-asuntosi, kun olet kotona tai matkoilla.
  • Järjestelmä antaa hyvän turvan vuotojen varalle ollen kuitenkin erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää.
  • Putkistojen jäätymistä valvova toiminto (Pakkasvahti) joka valvoo ympäristön lämpötilaa ja antaa hälytyksen, jos lämpötila laskee +3 asteeseen tai alle.
  • Voidaan kytkeä kiinteistön murtohälytinjärjestelmään, jolloin kohteen turva on täydellinen. Vesivuoto- ja jäätymisvaroitus on siten saatavilla myös esim. puhelimeen.
  • Monet vakuutusyhtiöt pitävät Hela Vuotovahdin asentamista suotavana. Kysy lisää vakuutusyhtiöltäsi.

Asennusohjeet

Tuote-esite 

Lisätiedot

Valmistaja

HELA

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hela – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Tuotteelle myönnetään 1 vuoden toimintatakuu. Takuu kattaa tuotteen valmistusvirheet ja toimintahäiriöt normaalissa käytössä ja huollossa. Takuuaika astuu voimaan tuotteen ostopäivänä, jonka voi todentaa ostopaikasta saadulla kuitilla. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu asianmukaisella tavalla ja kirjallisia ohjeita noudattaen. LVI-asennuksen tulee olla LVI-asentajan suorittama. Asennuspöytäkirja ja järjestelmän koeponnistuspöytäkirja on syytä säilyttää asennusohjeen yhteydessä. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat syntyneet tuotteen toimintaan tai ulkoasuun itse tehtyjen muutosten yhteydessä tai seurauksena, esim. tuotteen uudelleen kokoaminen tai muu asennus ilman kirjallista hyväksyntää. (Lue lisää asennusohjeesta)

Valmistaja

Hela Valmistaja Logo

Heikki Laiho Oy on yksi johtavista vesijohtovarusteiden valmistajista Pohjoismaissa. Yrityksellä on vankka tieto- ja osaamispohja asiakaslähtöiseen tuotekehittelyyn, yli 50 vuoden kokemuksella. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut HELA-tuotteet täyttävät kaikki voimassa olevat kotimaiset viranomaismääräykset ja ovat VTT:n testaamia ja tyyppihyväksymiä. Tuotteiden perusperiaatteena ovat toiminnallisuus, luotettavuus ja taloudellisuus sekä ehdoton toimivuus vaativimmissakin Pohjoismaisissa käyttö- ja asennusolosuhteissa.