Hietakari – Sandriff BLÄK 746 TOKYO Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa

1,380.00  1,242.00 

Hietakari – Sandriff BLÄK 746 Tokyo on ajattoman kaunis tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Se koostuu kahdesta näyttävästä mustaprofiilisesta seinästä, joista toiseen on saranoitu ovi.

Alla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen lasin värin, koon ja lisävarusteet tarpeidesi mukaan. Tuotteen kuvauksessa on tarkempia lisätietoja mittoihin ja lisävarusteisiin liittyen.

Huom! Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Lasin väri * 

Tilanjakajan kiinteä seinä (A) * 

Tilanjakajan kääntyvä ovi (B) * 

Tilanjakajan kiinteä seinä (C) * 

Korkea laahustiiviste (50mm) * 

Kynnysprofiili (1000mm) * 

tuotetunnus (SKU) Hietakari - Sandriff BLÄK 746 TOKYO Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hietakari – Sandriff BLÄK 746 TOKYO Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa

Hietakari – Sandriff BLÄK 746 Tokyo on ajattoman kaunis tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Se koostuu kahdesta kiinteästä seinästä, joista toiseen on saranoitu ulos päin aukeava ovi. Tuote soveltuu erityisen hyvin suihkusyvennykseen, jonka ulkopuolelle on sijoitettu kalusteita molemmin puolin. Kiinteät seinät voidaan mitoittaa kalusteiden syvyyksien mukaan niin, että ne suojaavat kalusteita ja ympäristöä vedeltä. Tilanjakajan ovi voidaan mitoittaa niin, että se mahtuu aukeamaan kokonaisuudessaan kulkuväydän leveydelle.

Ovi aukeaa ulospäin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan oven takaisin auki ja kiinni -asentoihin. Magneettitiivistepari pitää oven tiiviisti kiinni suihkun aikana.

Tilanjakajan koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 14mm säätövaraa. Säätövaraa voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisen kallistuksen tasaamiseen sekä tilanjakajan sovittamiseksi suihkusyvennyksen asennusaukkoon.

Tuotteessa on vakiovarusteena 28mm korkea laahustiiviste. Lisävarusteena on saatavilla 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat. Laahustiivisteen pituus on 1000mm ja se katkaistaan sopivan mittaiseksi paikan päällä.

Tuotteen vedenpitoa voidaan parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili. Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10mm ja leveys 16mm.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Mustan profiilinsa ansioista tuote sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi Rej Designin ja Tapwellin mustien tuotteiden kanssa. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta.

Valittavana on kaksi lasivaihtoehtoa, kirkas ja maitolasi. Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella, jonka avulla se pysyy helpommin puhtaana. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Tilanjakajan kiinteät seinät kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla ja tuetaan yläreunoista kulmiin asennettavilla vinotuilla. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkelit (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasien alta. Ovilasin alareunaan voidaan asentaa laahustiiviste (vakiovaruste), jolla voidaan rajoittaa veden kukua tehokkaasti.

 

Hietakari - Sandriff BLÄK 746 TOKYO Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa -mittakuva

Yhdistelmän osat voidaan asentaa myös toisin päin kuin pohjakuvassa on esitetty.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Hietakari- Sandriff-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Suomen DB Schenker tai Posti.  Ennen tuotteen toimittamista Suomen DB Schenker tai Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon.

Hietakarin tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Takuu:

Hietakari-Yhtymä Oy:n valmistamilla tuotteilla on 10 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti.

Lisäksi asennusvaiheessa syntyneen vahingon korvauksen edellytyksenä on:

• Tuotetta on käsitelty asennusohjeiden
mukaisesti (tuotetta ei ole laskettu
suoraan laatta tai kivipinnalle)
• Asentajalla on ollut suojavarusteina
suojalasit sekä suojahansikkaat

Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Valmistaja

Hietakari -Yhtymä Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Hietakari -Yhtymä Oy:ssä ja sen tytäryrityksissä työskentelee yhteensä vajaat viisikymmentä suihkutilakalusteiden ammattilaista. Hietakari suunnittelee ja valmistaa kaikki kalusteet itse. Vuosittain valmistetaan noin 100 000 kalustetta.

Hietakarin filosofia

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen.

Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen.

Hietakari tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa. Laaja valikoima valmistetaan kuitenkin kustannustehokkaasti sarjatuotantona. Tätä niin sanottua massakustomoinnin periaatetta on sovellettu menestyksekkäästi useilla teollisuudenaloilla. Lopputulemana asiakkaat saavat mitoiltaan ja muodoiltaan juuri sellaisen ratkaisun kuin tilaan tarvitaan ja myös huokealla hinnalla kuten massatuotannon etuihin kuuluu.

Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea. Tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Hietakari suunnitteleekin useiden vuosien kokemukseen perustuen kaikki tekniset yksityiskohdat itse. Vastaavasti myös kaikki tuotteet valmistetaan Hietakarin omassa tehtaassa. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä ja sille myönnetään kymmenen vuoden takuu.