Hietakari Classic411 Suihkunurkka kiinteillä seinillä ja liukuvilla ovilla

Alkuperäinen hinta oli: 790.00 €.Nykyinen hinta on: 671.50 €.

Hietakari Classic 411 on moderni suihkunurkka näyttävillä profiileilla. Se koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuvasta ovesta. Tuotteen ovet liukuvat kiinteiden seinien taakse.

Tuotteen hinta määräytyy rungon värin mukaan: Suihkunurkan runko voidaan valita mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisinä. Tuotteen suihkulasi on valmistettu karkaistusta turvalasista. Suihkulasi voidaan valita kirkkaan, savun, chinchillan,  satiinin tai pronssin värisenä. Tuotteen kiinteiden ovien ja liukuvien seinien leveydet: 688 – 1188 mm ja tuotteen korkeus: 1947 mm. 

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen rungon värin, lasivärin ja mitat sekä mahdolliset lisävarusteet tarpeidesi mukaan. Tuotteen kuvauksessa on tarkempia lisätietoja mittoihin ja lisävarusteisiin liittyen. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! tuotteen asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Huom! tuotteen asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Kuvaus

Hietakari Classic411 suihkunurkka kiinteillä seinillä ja liukuvilla ovilla

Mittakuva:

(Suihkunurkan osat voidaan asentaa myös toisin päin kuin mitä pohjakuvassa on esitetty.)

Hietakari Classic 411 suihkunurkka koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuvasta ovesta. Tuote soveltuu erityisen hyvin suihkutilaan, jossa ei ole riittävästi tilaa ovien aukeamiselle tai ovien eteen on sijoitettu kalusteita. Suihkunurkan ovet liukuvat kiinteiden seinien taakse jolloin ne eivät vaadi tilaa avautuakseen.

Ovet liukuvat kiinteiden osien taakse ovien yläreunoihin asennettavien laakeripyörästöjen varassa. Ovien alaosat kulkevat alaliukukiskon ohjainurassa. Tuotteseen sisältyy magneettitiiviste, joka pitää ovet tiiviisti suljettuna suihkun aikana. Ovet varustetaan pitkillä, koko lasin korkuisilla profiilivetimillä.

Suihkunurkan koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme. Tuotteen Seinäkiinnitysprofiileissa on säätövaraa 20mm. Säätövaraa voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisten kallistusten tasaamiseen tai suihkunurkan sivujen leveyksien kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Toisen tai molempien sivujen leveyksiä voidaan edelleen kasvattaa levennysprofiililla 34mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Huom! tuotteen asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat kromattua messinkiseosta. Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Pintakäsittelyvaihtoehdoista valkoinen (RAL 9010) on polttomaalattu pinnoite. Kiiltävä on anodisoitu pinnoite. Profiilit hiekkapuhalletaan ennen anodisointia, jolloin pinta on mahdollisimman tasainen eikä siihen jää sormenjälkiä. Tuoteen profiilit voidaan valita mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisinä.

Tuoteen suihkulasi valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoite suojaa lasia ja pitää sen helpommin puhtaana. Lasiväri voidaan valita kirkkaan, savun, chinchillan, satiinin tai pronssin sävyisenä.

Suihkunurkka kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla. Tuote voidaan asentaa säätöjalan avulla irralleen lattiasta, jolloin vesi pääsee kulkemaan liukukiskon alta. Vaihtoehtoisesti vedenkulku voidaan estää asentamalla liukukiskon alle tiivistesokkeli. Säätöjalka ja tiivistesokkeli sisältyvät tuotteeseen vakiovarusteina.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Harmaa, Kiiltävä, Musta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hietakari -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19 € (somisteet) tai  59 € (muut tuotteet). Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Hietakari -tuotteilla on 20 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen pinta huuhdellaan vedellä huolellisesti puhtaaksi ja kuivataan joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä tulee välttää.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saisi päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Pesuaineen käyttöohjeet tulee lukea huolellisesti ja huomioida tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.