IDO Variform Pesuallas 550mm tason päälle pyöreä ovaali ilman ylivuotoaukkoa

182.50  166.08 

IDO Variform 550mm pesuallas, valkoinen. Tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty ovaalin muotoinen malja-allas. Tuote kuvasta poiketen ilman ylivuotoaukkoa. Kiinnityssarja sisältyy. Voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. IDOn laadukas kotimainen uutuus!

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voitte tiedustella asiakaspalvelustamme.

tuotetunnus (SKU) IDO Variform Pesuallas 550mm 5611239 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Variform 550mm pesuallas, valkoinen. Tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty ovaalin muotoinen malja-allas. Tuotteessa ei ole ylivuotoaukkoa eikä reikää hanalle. Kiinnityssarja sisältyy toimitukseen. Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Malja-altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin ja allas soveltuu kauniisti yhdistettäväksi erilaisten malja-allashanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO 5611239 mittakuva

Tekniset tiedot:

  • LVI-numero 5611239
  • Mitat: 400x550x160mm
  • Paino: 9.4 kg

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut IDO-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa. Puhdistusongelmia ei synny jos pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Käytä tavallisia kodin puhdistusaineita. Älä jätä ainetta pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan huuhtele se vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Älä käytä hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa tai vihreää kuitusientä. Älä käytä voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa tai rikkihappoa tai alkaalisia aineita. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan.

Valmistaja

Ido valmistaja logo

IDO:n historia ulottuu 140 vuoden taakse Helsinkiin Arabian posliinitehtaalle, joka perustettiin 1873. Tehdas oli aikanaan ainoa saniteettiposliinien valmistaja pohjoismaissa. IDO wc-istuimia myytiin vuoteen 1992 asti suomalaisille tutulla Arabia-brändillä. Idon tuotantolaitos avattiin 1969 Tammisaareen, jossa IDO-saniteettiposliineja valmistetaan yhtä tänäkin päivänä. Ido hyödyntää yli 140 vuoden kokemustaan kylpyhuonetuotteiden valmistuksessa, jonka ohjaavia periaatteita ovat kauniisti muotoillut ja kestävät tuotteet, jotka on valmistettu asiantuntemuksella luonnon raaka-aineista.

IDO on jo useiden vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Suunnittelun lähtökohtana on aina kaunis ja innostava muotoilu, elämän erilaiset tarpeet, erinomainen käyttökokemus ja ympäristön huomiointi.