Inno Jr407 Wc-paperiteline

Original price was: 36.00 €.Current price is: 32.40 €.

Inno Jr. 407 Wc-paperiteline

Tyylikkään minimalistinen wc-paperiteline. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

Suunnittelija Tomi Kapiainen.

Tuote voidaan valita sävyissä mattamusta, valkoinen, okra, terrakotta ja alumiini. 

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Inno Jr. 407 Wc-paperiteline

alumiini, mattamusta, okra, terrakotta, valkoinen

Kiinnitys seinään ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä, kiinnikkeet toimitetaan tuotteen mukana. Valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka on sävytetyissä tuotteissa epoksipinnoitettu.

Tuotteen mitat:

leveys 140mm

syvyys 95mm

korkeus 50mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Alumiini, Mattamusta, Musta, Okra, Terrakotta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.