Inno Jr408 talouspaperiteline

Original price was: 44.00 €.Current price is: 39.60 €.

Inno Jr. 408 talouspaperiteline

Tyylikkään minimalistinen talouspaperiteline.

Suunnittelija Tomi Kapiainen.

Tuote voidaan valita sävyissä mattamusta, valkoinen, okra, terrakotta ja alumiini. 

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.  Huom! Tuotteen toimitusaika sävyssä mattamusta on tällä hetkellä poikkeuksellisesti noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Inno Jr. 408 talouspaperiteline

alumiini, mattamusta, okra, terrakotta, valkoinen

Kiinnitys seinään ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä, kiinnikkeet toimitetaan tuotteen mukana. Valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka on sävytetyissä tuotteissa epoksipinnoitettu.

Tuotteen mitat:

leveys 250mm

syvyys 95mm

korkeus 50mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Alumiini, Mattamusta, Musta, Okra, Terrakotta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.