Stala Lagom 18-34 Allas Steel

Alkuperäinen hinta oli: 730.00 €.Nykyinen hinta on: 550.00 €.

Stala Lagom 18-34 Allas

Stalan moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä. Tässä kaksoisaltaassa suurempi allas on oikealla puolella. Altaat on erotettu toisistaan kapealla välikannaksella, mikä mahdollistaa niille monipuoliset käyttötarkoitukset.

Mikäli haluat ison altaan vasemmalle puolelle, valitse malli Lagom 34-18.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuote on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tuotteessa on kätevä MONOreuna, joka mahdollistaa monipuoliset asennustavat eri tasomateriaaleihin.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Stala Lagom 18-34 Allas 5922156 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Stala Lagom 18-34 Allas (580 x 440)

Steel

Stalan moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Toiminnallisessa altaassa on kapea välikannas ja kätevä MONOreuna, joka mahdollistaa monipuoliset asennustavat; tason päälle, huullos- ja alta-asennuksen. Altaan voi asentaa kaikkiin tasomateriaaleihin. Soveltuu erityisen hyvin kivi-, kvartsi- tai komposiittitasoihin.

Käytännöllisten ja tyylikkäiden Stalan altaiden suunnittelun lähtökohtana toimivat skandinaavinen selkeys, linjakkuus ja monitoimisuus.

Altaan mitat: Pituus 580 mm, leveys 580mm, korkeus 200 mm

Allaskaapin minimileveys: 60 cm (Vaatii kaappirungon loveamisen kiinnikkeille)

Asennustapa:  Päältä asennus, alta-asennus, huullosasennus

Asennusaukon mitat: 560 x 420 mm

Vakiovarusteet: Vesilukko, koripohjaventtiili, design-sihti

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

 

 

Lisätiedot

Väri

Ruostumaton teräs

Valmistaja

Stala

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Stala -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Stala-tuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Kaikilla Stala -allastuotteilla on kotitalouskäytössä 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu ostopäivästä lukien. Takuun piiriin eivät kuulu käyttö-ohjeesta poikkeava käyttö tai pintamateriaalin normaali kuluminen. Mikäli tuotteessa ilmenee vikaa takuuaikana, tulee käyttäjän ottaa välittömästi yhteyttä Stalan asiakaspalveluun tai tuotteen jälleenmyyjään, asian selvittämiseksi. 

Hoito- ja puhdistusohjeet

Komposiittiallas, kuten kaikki keittiöaltaat, tulee pyyhkiä käytön jälkeen tahrojen poistamiseksi. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta, huuhtele pinta ja kuivaa pehmeällä liinalla. Altaan pinnalle jäänyt vesi saattaa kuivuessaan aiheuttaa kalkkijälkiä, joka näkyy erityisesti mustassa värissä.

Pinttynyt tai vaikea lika pestään helpoiten hankaamalla voimakkaasti altaan pohjaa ns. ihmesienellä (esim. Stala-puhdistusieni), sienen käyttöohjeen mukaisesti. Koska altaan materiaali on metallisia keittiövälineitä kovempaa, voi altaaseen irrota metallisista keittiövälineistä ja kattiloista pieniä metallihiukkasia, jotka näkyvät ”naarmuina” altaan pinnassa. Nämä saat poistettua helpoiten pesemällä jäljet ihmesienellä.

Ruostumaton teräspinta pitää puhdistaa ennen käyttöönottoa. Pese tuote emäksisellä pesuaineella (pH yli 8). Huuhtele hyvin ja kuivaa pehmeällä liinalla. Näin poistat asennusaikaiset epäpuhtaudet altaan pinnalta. Pyyhi aina työskentelyn jälkeen tahrat pöydän pinnasta pehmeällä pyyhkeellä, pesuliinalla tai sienellä. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta. Tämän jälkeen huuhtele pinta puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Vaikeat tahrat saa altaan pinnasta pois pesemällä se hyvin emäksisellä puhdistusaineella, kuten Cif cream tai Universal Stone. Anna pesuaineen vaikuttaa 15 minuuttia, puhdista kevyesti hangaten taikasienen tai puhdistusliinan avulla, huuhtele huolellisesti ja kuivaa pinta. Kun epäpuhtaudet on poistettu altaan pinnalta, muodostaa ruostumattoman teräksen sisältämä kromi yhdessä ilman hapen kanssa suojaavan passiivikalvon puhtaan pinnan päälle.

Ruostumaton teräs naarmuuntuu aina käytössä ja naarmut näkyvät häiritsevimmin uudessa, vasta käyttöön otetussa pinnassa.  Käytön myötä pinta naarmuuntuu kauttaaltaan ja kun tason pinta hieman himmenee, eivät yksittäiset naarmut erotu enää tasosta.  Naarmut eivät estä tuotteen käyttöä, vaan ovat lähinnä esteettinen haitta. Allasta tulee käyttää normaalisti eikä naarmuuntumista kannata varoa. Tuotteen pinta patinoituu ajan mittaan tasaiseksi.

Säännöllisellä puhdistuksella on tärkein merkitys altaan pinnan ulkonäölle vuosien saatossa.  Happamat aineet, kuten sitruunahappoa sisältävät keittiösaippuat, saattavat vaurioittaa teräksen pintaa kuivuttuaan (pH alle 6). Teräsvilla ja hankausjauheet naarmuttavat altaiden pintaa, joten niiden käyttöä suositellaan välttämään. Märän valurautaisen tai muun ruostuvan astian jättämistä altaan pinnalle pitkäksi aikaa ei suositella.

Valmistaja

Stala logo

Design from Finland – Stalan tarina on suomalaisen muotoilun, toimivuuden ja laadun tarina. Kotimaisen Stalan tarina sai alkunsa vuonna 1972 pesupöytien valmistuksesta. Stala tuli pian tunnetuksi lujasta ruostumattomasta teräksestään ja asiakasmitoitettavista, yksilöllisistä pesupöydistä. Stalalle design ei tarkoita vain tuotteen muotoilua vaan sitä, että koko tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas, ja laadukas. Tyylikkäiden pintojen ja muotoilun lisäksi arjen sujuvuus, yksilölliset ratkaisut ja kestävät materiaalit ovat Stalan toiminnan kulmakiviä.