Tapwell BI069 Pesuallashana Käsisuihkulla Mattamusta

609.00  517.00 

Sisustusblogeista tuttu!

Tapwell BI 069 Pesuallashana käsisuihkulla

Tyylikäs pesuallashana käsisuihkulla, pintakäsittelynä trendikäs mattamusta. Hana ja käsisuihku on valmistettu laadukkaasta messingistä.

Pvc:stä valmistetun käsisuihkun letkun pituus on 1,5m. Huom! Kuvasta poiketen käsisuihkun letku on sileäpintainen.

Saatavilla myös pintakäsittelyillä kromi, messinki ja kupari.

Pesuallashanaan on mahdollista liittää korokepala Xpro200 tai Xpro400.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Tapwell BI 069 Pesuallashana käsisuihkulla

Mattamusta

Moderni ja pelkistetty pystymallinen hana, jossa laadukas käyttötuntuma. Kaunis muotoilu ja samettisen musta mattapinta antavat mahdollisuuden rakentaa lukuisia kauniita väri- ja tyyliyhdistelmiä kylpyhuone- ja wc-tiloihin. Soveltuu hyvin yhdisteltäväksi monenlaisten altaiden kanssa ja korokepalan avulla myös malja-altaiden pariksi.

Katso kokemuksia Talosanomat blogista tästä ja tästä.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Hanan korkeus tasosta juoksuputken juureen on noin 7,5cm

Tapwell Bi069D Pesuallashana Mittakuva

Tekniset tiedot:

Kylmä vesi min. +5°c, max. +25°c. Lämmin vesi min. +50°c, max. +80°c. Käyttöpaine 50 – 1000 kPa. Koepaine maksimi max. 1600 kPa.

Lisätiedot

Valmistaja

Tapwell

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker.  DB Schenker ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Tapwell -hanoille on 2 vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske tuotetta joka on asennettu virheellisesti, tuotteen käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkiston huuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Hanojen vesisuuttimien ja käsisuihkujen siivilöiden kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat pariksi tunniksi etikkaliuokseen (3 annosta vettä/ 1 annos etikkaa). Voiteluun suositellaan käytettäväksi ainoastaan silikonirasvaa.

Huomioithan, että pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat ja tummuvat ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan grottescopintaisia (raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Huom! Ennen hanan liittämistä paikalleen tulee tulovesijohdot hanan liittimiin asti huuhdella huolellisesti.

Valmistaja

Tapwell logo

Ruotsalaisen Tapwellin laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.