Tapwell TAP-BOX Liitäntäletku

129.00  104.49 

Tapwell Tap-BOX Liitäntäletku

Pex-letku 16×2,2 liitäntäosilla. Liitäntäletku asennetaan seinäasennuslaatikosta kattosuihkuun sekä käsisuihkuun, pakkauksesta löytyy molempiin liitäntöihin oman letkut. Yhden liitäntäletkun pituus on 3m, letkua on mahdollista lyhentää tarvittaessa.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Tapwell TAP-BOX Liitäntäletku Kromi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tapwell Tap-BOX Liitäntäletku

Pex-letku 16×2,2 liitäntäosilla. Liitäntäletku asennetaan seinäasennuslaatikosta kattosuihkuun sekä käsisuihkuun, pakkauksesta löytyy molempiin liitäntöihin oman letkut. Yhden liitäntäletkun pituus on 3m, letkua on mahdollista lyhentää tarvittaessa.

Asennuskuva:

Tapwell Tap-Box Liitäntäletku Piirustus
Vv = lämmin vesi Kv = kylmä vesi

Lisätiedot

Valmistaja

Tapwell

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker.  DB Schenker ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Tapwell -hanoille on 2 vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske tuotetta joka on asennettu virheellisesti, tuotteen käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkiston huuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Hanojen vesisuuttimien ja käsisuihkujen siivilöiden kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat pariksi tunniksi etikkaliuokseen (3 annosta vettä/ 1 annos etikkaa). Voiteluun suositellaan käytettäväksi ainoastaan silikonirasvaa.

Huomioithan, että pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat ja tummuvat kauniisti ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan grottescopintaisia (raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Huom! Ennen hanan liittämistä paikalleen tulee tulovesijohdot hanan liittimiin asti huuhdella huolellisesti.

Valmistaja

Tapwell logo

Ruotsalaisen Tapwellin laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.