Tapwell TAP-BOX Liitäntäletku

129.00  107.07 

Tapwell Tap-BOX Liitäntäletku

Pex-letku 16×2,2 liitäntäosilla. Liitäntäletku asennetaan seinäasennuslaatikosta kattosuihkuun sekä käsisuihkuun, pakkauksesta löytyy molempiin liitäntöihin oman letkut. Yhden liitäntäletkun pituus on 3m, letkua on mahdollista lyhentää tarvittaessa.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Tapwell TAP-BOX Liitäntäletku Kromi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tapwell Tap-BOX Liitäntäletku

Pex-letku 16×2,2 liitäntäosilla. Liitäntäletku asennetaan seinäasennuslaatikosta kattosuihkuun sekä käsisuihkuun, pakkauksesta löytyy molempiin liitäntöihin oman letkut. Yhden liitäntäletkun pituus on 3m, letkua on mahdollista lyhentää tarvittaessa.

Asennuskuva:

Tapwell Tap-Box Liitäntäletku Piirustus
Vv = lämmin vesi Kv = kylmä vesi

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Tapwell-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Suomen DB Schenker. Tuotteiden toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Suomen DB Schenker ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Tapwell-tuotteet:

Ruotsalaisen Tapwellin laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.

Tuotetakuu:

Takuuaika Tapwell -hanoille on kaksi (2) vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske tuotetta joka on asennettu virheellisesti, sen käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkiston huuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet:

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Tuotteen pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Vesisuuttimien ja käsisuihkujen siivilöiden kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat pariksi tunniksi etikkaliuokseen. Tuotteen voiteluun suositellaan käytettäväksi ainoastaan silikonirasvaa.

Säännöllisellä puhdistamisella mattapintaiset, kromatut sekä kullatut tuotteet säilyttävät pintansa. Pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat kauniisti ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan kupari-, ja grottescopintaisia (raakakupari sekä raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Lisätiedot

Valmistaja

Tapwell