Unidrain Highline Custom Laatoitettava Kulmalattiakaivopaketti

Alkuperäinen hinta oli: 489.00 €.Nykyinen hinta on: 440.10 €.

Unidrain Highline Custom Laatoitettava Kulmalattiakaivopaketti

Unidrainin Highline Custom kulmalattiakaivopaketti on tyylikäs ja huomaamaton lattiakaivoratkaisu pienempiinkin kylpyhuoneisiin tai kodinhoitohuoneisiin. Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaluste, viemärikaivo ja tyylikäs laatoitettava Custom kansi. Tuotteen kansi voidaan päällystää esimerkiksi kylpyhuoneesi lattialaatoilla, mikä tekee lattiakaivosta lähes huomaamattoman. Halutessasi voit korostaa kantta kylpyhuoneen kauniina yksityiskohtana – vain luovuus on rajana!

Tuotteeseen sisältyy laatoitettavalle kulmalattiakaivolle suunniteltu lattiakaivokaluste, jossa on seinän ja lattian liitoskohdan kosteudelta suojaava seinälaippa. Tuotteen mukana toimitetaan laatoituksen kiinnittävä erikoisliima ja tarvittavat lisävarusteet. Laatoitetun kannen koko on 123 mm x 173 mm x 123 mm.

Valitse alla olevasta valikosta kylpyhuoneeseesi sopiva kokonaisuus.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Valitse haluamasi viemärikaivo kohteen mukaan. Viemärikaivot sisältävät vesilukon. (Katso viemärikaivojen tarkemmat ominaisuudet kuvateksteistä.)

Helpottaa lattiakaivon säännöllistä huoltoa ja estää vesilukon tukkeutumisen.

Kuvaus

Unidrain Highline Custom Laatoitettava Kulmalattiakaivopaketti

Harjattu ruostumaton teräs

Unidrain Kulmalattiakaivo osat ohje

Unidrain kulmalattiakaivo on tyylikäs nurkkaan asennettava lattiakaivoratkaisu. Se koostuu lattiakaivokalusteesta, viemärikaivosta, ja kauniisti muotoillusta laatoitettavasta Highline Custom-kaneesta. Mukana toimitetaan mittapalat ja erikoisliima, jolla laattapala kiinnitetään paneeliin. 

Tuotteeseen sisältyy laatoitettavalle custom kaivolle suunniteltu lattiakaivokaluste 2951, jossa on seinän ja lattian liitoskohdan kosteudelta suojaava seinälaippa. Lopputuloksena on kosteusturvallisesti nurkkaan asennettu, pienikokoinen ja huomaamaton lattiakaivo. Vesi valuu kaivoon kannen ympärillä olevista raoista. Laatoitetun kannen koko on vain 123 mm x 173 mm x 123 mm

Tuotteen asennusohjeen pääset näkemään tästä.

Unidrain syntyi vuonna 2003 tanskalaisen arkkitehdin ja märkätila-asiantuntijoiden yhteisenä innovaationa. Patentoitu teräslaipparakenne tekee siitä kenties maailman kosteusturvallisimman lattiakaivon. Tuotteet on testattu EN1253-3 standardin mukaisesti ja hyväksytty asennettavaksi kiinni seinään. Unidrain on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Unidrain kulmalattiakaivot sopivat kaikkeen laattarakentamiseen ja niitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa, julkisissa ja yksityiskohteissa. Lopputuloksena on vesitiivis ja turvallinen ratkaisu.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Unidrain

Väri

Harjattu Teräs, Ruostumaton teräs

Toimitus

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Unidrain – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Hoito- ja puhdistusohjeet

Unidrain-tuotteiden kehykset, ritilät ja paneelit valmistetaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä (AISI 304). Unidrainin viemärikaivot, hajulukot, vesilukot ja niiden osat on valmistettu ruiskuvaletusta muovista (polypropeeni). Somistustuotteet valmistetaan myös ruostumatonta terästä ja niiden värit on valmistettu PVD-käsittelymenetelmällä. Tuotteiden säännöllinen puhdistus pidentää niiden käyttöikää ja auttaa pintoja säilyttämään ulkomuotonsa.

Unidrain-tuotteiden pintaosat puhdistetaan haalealla vedellä ja levittämällä puhdistusaine liinan tai pehmeän sienen avulla kevyesti pyyhkien. Jauhemaisia tai kloori- tai vetyperoksidipitoisia puhdistusaineita tulee välttää. Huuhtele pinta aina huolellisesti vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen (etenkin käytettäessä emäksisiä puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa.) Tuotteisiin normaalikäytössä syntyvät sormenjäljet ja pienet rasvatahrat voi puhdistaa mikrokuituliinalla.

Ruostumaton teräs on erittäin kestävää, jos se puhdistetaan säännöllisesti. Teräksen pinta on suojattu kestävällä kromioksidikalvolla. Kalvon vioittuminen esimerkiksi teräspinnan likaisuuden vuoksi voi aiheuttaa korroosiota. Voimakkaat hapot ja kemikaalit, kuten jodi, kloori, fluori tai bromi, voivat myös estää hapen pääsyn teräspinnalle ja aiheuttaa kalvon häviämisen.

 

Ritilöiden, lattiakaivokalusteiden ja nukkasihtien puhdistus

Nosta ritilä pois ja irrota roskasihti viemärikalusteesta. Puhdista kaikki kolme osaa pehmeällä liinalla tai harjalla ja haalealla, miedolla saippuavedellä. Älä käytä teräsvillaa. Kiillota ritilä ja kaluste teräksen harjauksen suuntaisesti. Ritilä voidaan myös käsitellä kalkinpoistoaineella. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Vesilukon puhdistus

Vesilukko puretaan vetämällä kaksi osaa erilleen. Tämän jälkeen osat huuhdellaan lämpimällä, juoksevalla vedellä. Puhdistamiseen voi myös käyttää kotitalouskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita, kalkinpoistoaineita tai hankaussieniä. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Valmistaja

Unidrain Logo

Unidrain Oy on vuonna 2003 alkunsa saanut Tanskalainen yritys, jonka tarina alkoi seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon suunnittelusta. Jatkuvan rakennustekniikkaan ja muotoiluun keskittyvän tuotekehittelyn myötä Undrainin tuotevalikoima alkoi monipuolistua ja laajentua. Tänä päivänä yritys on tunnettu ainutlaatuisesta, designin ja huippurakennustekniikan yhdistävästä lattiakaivojärjestelmästään ympäri maailmaa.

Unidrainin valmistamat tuotteet sopivat kaikenlaisiin rakennuskohteisiin ja ne kehitetään tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja märkätilatekniikan asiantuntijoiden kanssa. Tuotteilla on kaikki tarvittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät. Jokaisen Unidrain-tuotteen suunnittelun lähtökohtana on muodon ja toimivuuden liitto.