Unidrain Matline Mattoviemärikaivopaketti Nailonharjaksilla

Alkuperäinen hinta oli: 1,790.00 €.Nykyinen hinta on: 1,700.50 €.

Unidrain Matline mattoviemärikaivopaketti nailonharjaksilla

Unidrain Matline on älykäs kuramatto kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Tuotteessa yhdistyvät Unidrainin tyylikäs muotoilu ja toimivuus. Matline liitetään rakennuksen olemassa olevaan viemäriputkistoon, jonka kautta ritilälle tuleva lika ja vesi valuu pois. Mattoon jäävä kuiva lika ja hiekka on helppoa poistaa imuroimalla.

Pakettiin sisältyy mustilla nailonharjaksilla varustettu  kuramatto, kehys, lattiakaivokaluste sekä vesilukolla varustettu viemärikaivo. 

Maton mitat: 799 x 500 mm. Kehyksen mitat: 918 x 619 mm. Valitse alla olevasta valikosta tuotteseen mieleisesi viemärikaivo (katso kuvat).

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Huom! Tuotteen toimituksessa saattaa poikkeuksellisesti ilmetä viiveitä. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Valitse haluamasi viemärikaivo kohteen mukaan. Viemärikaivoihin sisältyy vesilukko. Katso kaivojen tarkemmat tiedot kuvateksteistä.

Kuvaus

Unidrain Matline mattoviemärikaivopaketti nailonharjaksilla

ruostumaton teräs / mattamusta nailon

Unidrain Matline Nailonharjaksilla Mattoviemärikaivopaketti Sisältö

Unidrainin tyylikäs ja käytännöllinen mattoviemärikaivopaketti. Tuote liitetään rakennuksen olemassa olevaan viemäriputkistoon, jonka kautta ritilälle tuleva lika ja vesi valuu pois. Tuote soveltuu asennettavaksi puu- ja betonipinnoille kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Tuotteeseen sisältyy sisältyy ruostumattomasta teräksestä valmistettu lattiakaivokaluste, kehys, roskasihti sekä kestävillä nailonharjaksilla varustettu kuramatto. Mukana toimitetaan koukku tuotteen avaamista ja puhdistamista varten.

Tuotteen asennusohjeen pääset näkemään: täältä.

Unidrain syntyi vuonna 2003 tanskalaisen arkkitehdin ja märkätila-asiantuntijoiden yhteisenä innovaationa. Patentoitu teräslaipparakenne tekee siitä kenties maailman kosteusturvallisimman lattiakaivon. Tuotteet on testattu EN1253-3 standardin mukaisesti ja hyväksytty asennettavaksi kiinni seinään. Unidrain on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Unidrain kulmalattiakaivot sopivat kaikkeen laattarakentamiseen ja niitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa, julkisissa ja yksityiskohteissa. Lopputuloksena on vesitiivis ja turvallinen ratkaisu.

Lisätiedot

Valmistaja

Unidrain

Väri

Mattamusta, Musta, Ruostumaton teräs

Toimitus

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Unidrain – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Hoito- ja puhdistusohjeet

Unidrain-tuotteiden kehykset, ritilät ja paneelit valmistetaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä (AISI 304). Unidrainin viemärikaivot, hajulukot, vesilukot ja niiden osat on valmistettu ruiskuvaletusta muovista (polypropeeni). Somistustuotteet valmistetaan myös ruostumatonta terästä ja niiden värit on valmistettu PVD-käsittelymenetelmällä. Tuotteiden säännöllinen puhdistus pidentää niiden käyttöikää ja auttaa pintoja säilyttämään ulkomuotonsa.

Unidrain-tuotteiden pintaosat puhdistetaan haalealla vedellä ja levittämällä puhdistusaine liinan tai pehmeän sienen avulla kevyesti pyyhkien. Jauhemaisia tai kloori- tai vetyperoksidipitoisia puhdistusaineita tulee välttää. Huuhtele pinta aina huolellisesti vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen (etenkin käytettäessä emäksisiä puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa.) Tuotteisiin normaalikäytössä syntyvät sormenjäljet ja pienet rasvatahrat voi puhdistaa mikrokuituliinalla.

Ruostumaton teräs on erittäin kestävää, jos se puhdistetaan säännöllisesti. Teräksen pinta on suojattu kestävällä kromioksidikalvolla. Kalvon vioittuminen esimerkiksi teräspinnan likaisuuden vuoksi voi aiheuttaa korroosiota. Voimakkaat hapot ja kemikaalit, kuten jodi, kloori, fluori tai bromi, voivat myös estää hapen pääsyn teräspinnalle ja aiheuttaa kalvon häviämisen.

 

Ritilöiden, lattiakaivokalusteiden ja nukkasihtien puhdistus

Nosta ritilä pois ja irrota roskasihti viemärikalusteesta. Puhdista kaikki kolme osaa pehmeällä liinalla tai harjalla ja haalealla, miedolla saippuavedellä. Älä käytä teräsvillaa. Kiillota ritilä ja kaluste teräksen harjauksen suuntaisesti. Ritilä voidaan myös käsitellä kalkinpoistoaineella. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Vesilukon puhdistus

Vesilukko puretaan vetämällä kaksi osaa erilleen. Tämän jälkeen osat huuhdellaan lämpimällä, juoksevalla vedellä. Puhdistamiseen voi myös käyttää kotitalouskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita, kalkinpoistoaineita tai hankaussieniä. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Valmistaja

Unidrain Logo

Unidrain Oy on vuonna 2003 alkunsa saanut Tanskalainen yritys, jonka tarina alkoi seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon suunnittelusta. Jatkuvan rakennustekniikkaan ja muotoiluun keskittyvän tuotekehittelyn myötä Undrainin tuotevalikoima alkoi monipuolistua ja laajentua. Tänä päivänä yritys on tunnettu ainutlaatuisesta, designin ja huippurakennustekniikan yhdistävästä lattiakaivojärjestelmästään ympäri maailmaa.

Unidrainin valmistamat tuotteet sopivat kaikenlaisiin rakennuskohteisiin ja ne kehitetään tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja märkätilatekniikan asiantuntijoiden kanssa. Tuotteilla on kaikki tarvittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät. Jokaisen Unidrain-tuotteen suunnittelun lähtökohtana on muodon ja toimivuuden liitto.