Vieser Corner Kulmalattiakaivojärjestelmä Säädettävällä Teräskehyksellä

274.00 

Vieser Corner Kulmalattiakaivojärjestelmä Säädettävällä Teräskehyksellä

Tyylikäs kulmaan asennettava lattiakaivon kansi luo kylpyhuoneeseesi persoonallisen ja viimeistellyn ilmeen.

Kotimainen Vieser Corner tuotepaketti sisältää tyylikkään kolmion muotoisen rst-kannen, säädettävän rst-kehyksen ja helppokäyttöisen asennussapluunan.

Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo.

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Vieser Corner Kulmalattiakaivojärjestelmä Säädettävällä Teräskehyksellä

Ruostumaton teräs

Tuote asennetaan suihkutilan kulmaan laattalattian päälle suihkutilan laatoitusvaiheessa. Lattiakaivon ja kolmiokannen kehyksen väliä ei tule tiivistää. Laatoitustyön helpottamiseksi kehystä voidaan säätää max. 15 mm sivuun lattiakaivosta, kehyksen kokonaissäätöalue on 30 mm. Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser lattiakaivojen kanssa, lattiakaivo myydään erikseen. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa.

Asennusohjeet:

Vieser Corner Asennusohjeet vaihe 1

Vieser Corner Asennusohjeet vaihe 2

Tuotteen mitat:

Kannen sivut: 376 mm  x 376 mm x 526 mm

Paino:  0.33 kg

Kestävyys: 200 Kg

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Vieser Corner Lattiakaivo Säädettävällä Teräskehyksellä Mittakuva

Lisätiedot

Väri

Ruostumaton teräs

Valmistaja

Vieser

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Vieser – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19€ tai 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Vieser Line lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Line Hoito-ohje

Vieser Corner lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Corner Hoito-ohje

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.