Vieser One Kuivakaivo DN 32/40 Valutuilla

53.00 

Vieser One Kuivakaivo DN 32/40 Valutuilla

Vieserin laadukas ja helposti asennettava kuivakaivo valutuilla. Kuivakaivossa ei ole vesilukkoa ja se on viemäröitävä vesilukolliseen kaivoon tai muuhun vesilukkoon. Ei sovellu suihkun alle, käytetään esimeriksi saunatiloissa.

Tuote sisältää säädetävät valutuet, joiden avulla tuotteen korkeutta voidaan säätää maksimissaan 280mm asti.

Lattiakaivo on yhteensopiva Vieserin lattiakaivon kansien, korokerenkaiden, valukorotusrenkaan, -sekä vedeneristyslaipan kanssa. Tuote soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser One Kuivakaivo DN 32/40 Valutuilla LVI 3315936 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser One Kuivakaivo DN 32/40 Valutuilla

Vieserin helposti asennettava kuivakaivo säädettävillä valutuilla. Tuottessa ei ole vesilukkoa ja se on viemäröitävä vesilukolliseen kaivoon tai muuhun vesilukkoon. Tuotteen korkeutta voidaan säätää valutukien avulla maksimissaan 280mm asti, tarvittaessa vielä valun aikana.  Soveltuu putkikoolle DN32 tai DN40.

Vieser-lattiakaivoissa on alaslaskettu laippa, joten kaivo voidaan asentaa helposti sekä betoni- että puulattiaan. Tuote on valmistettu polyporeenista mikä kestää hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja.

Pakkaus sisältää kaivon, valutuet, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen, putkikoon muunnoskappaleen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.

Asennusohje: Vieser One lattiakaivo asennusohjeet

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 69 mm

Leveys: 205 mm

Nimellishalkaisija: 167 mm

Virtaama: 0,6 l/s

Materiaali: Polypropeeni PP

Paino: 0,54 kg

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Vieser One Kuivakaivo DN32-40 Valutuilla Mittakuva

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimitusaika noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Jokaisen tuotteen esittelyssä kerrotaan toimitusajasta tarkemmin. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. 

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.