Vieser One Matala Vaakakaivo DN50

42.00 

Vieser One Matala Vaakakaivo DN50

Vieserin laadukas ja helposti asennettava lattiakaivo. Tuote soveltuu hyvin mataliin lattiarakenteisiin, sillä sen kokonaiskorkeus on vain 110 mm. Sisältää käytännöllisen ja helposti puhtaana pidettävän vesilukon, jonka voi tarvittaessa irrottaa ja nostaa ylös. Vaakaivo soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti.

Lattiakaivo on yhteensopiva Vieser-korokerenkaiden, -valukorotusrenkaan, -vedeneristyslaipan sekä -kansistojen kanssa.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser One Matala Vaakakaivo DN50 Lvi: 3315971 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser One Matala Vaakakaivo DN50

Vieserin helposti asennettava matala vaakakaivo.

Vieser-lattiakaivoissa on alaslaskettu laippa, joten kaivo voidaan asentaa helposti sekä betoni- että puulattiaan. Tuote on valmistettu polyporeenista mikä kestää hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja.

Pakkaus sisältää kaivon, vesilukon, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen, putkikoon muunnoskappaleen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 100 mm

Leveys: 206 mm

Halkaisija: 167 mm

Virtaama: 1,5 l/s

Materiaali: Polypropeeni PP

Paino: 0,5 kg

Tuotteen mittakuva.

Tuotteen asennusohje.

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimitusaika noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Jokaisen tuotteen esittelyssä kerrotaan toimitusajasta tarkemmin. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. 

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.