VOLA 590V Pesuallashana

VOLA 590V Pesuallashana

Toimimme tanskalaisten VOLA Denmark design hanojen ja tuotteiden jälleenmyyjänä. Tuotteisiin liittyvät tilaukset ja tiedustelut asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi.

Näyttävän korkea 590V hana. 1-otetasosekoittaja keraamisella sylinterillä ja kääntyvällä juoksuputkella. Hanan korkeus on 355 mm ja asennusreiän halkaisija 42 mm. Saatavilla 0, 90 ja 120 asteen juoksuputken kääntösäteen rajoittimella. Hanalla on STF -tyyppihyväksyntä äänitasoluokassa 1.

Tuote on tilattavissa monipuolisessa sävyvalikoimassa, sisältäen sävyt harmaa, vaaleansininen, oranssi, vaaleanvihreä, keltainen, tummanharmaa, mokka, kirkkaanpunainen, tummansininen, kromi, kiiltävä musta, valkoinen, patinoituva messinki, harjattu kromi, viininpunainen, pinkki, mattamusta, mattavalkoinen sekä ruostumaton teräs. Pääset tutustumaan sävyihin tarkemmin tästä. Toimitusaika on valitusta sävystä riippuen noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisäksi on saatavilla valikoima exclusive sävyjä noin 11-12 viikon toimitusajalla.

VOLA tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteiden tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta.

Kuvaus

Tanskalainen VOLA on kansainvälisesti tunnettu design brändi, joka valmistaa hanoja sekä muita tuotteita kylpyhuoneen ja keittiön sisustamiseen. VOLA tuotteissa yhdistyy laadukas käsityö, kestävää kehitystä tukevat toimintatavat sekä upea muotoilu. Ensimmäiset VOLA hanat suunnitteli tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen jo vuonna 1968. Valmistuksessa käytetään lyijytöntä messinkiä ja valmistusprosessissa syntyneet messinki-, ja teräsjätteet kierrätetään sekä tuotantoprosessissa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen.

Lisätiedot

Valmistaja

Vola

Väri

Harjattu kromi, Harmaa, Keltainen, Kromi, Mattamusta, Mattavalkoinen, Messinki, Musta, Oranssi, Punainen, Ruostumaton teräs, Sininen, Valkoinen, Vihreä