Black Weekend 27.-30.11

Tervetuloa tekemään laadukkaita, turvallisia ja aikaa kestäviä hankintoja LVI-verkkokauppa.fi -sivustolta erikoistarjouksilla!  Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Mikäli kaipaat tukea esimerkiksi tuotevalintoihin liittyen, palvelemme läpi viikonlopun osoitteessa asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi

Tässä muutamia poimintoja valikoimastamme – upeissa tarjouksissa nämä ja paljon muuta:

Kauniit ja ekologiset puukomposiittialtaat – Design from Finland. Rajoitettu erä suosittua Woodio Soft Natural Aspen 5 mm kiiltävää malja-allasta nyt vain 430 €, tarjous on voimassa 30.11 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Tutustu valikoiman muihin upeisiin tarjouksiin tästä!

Tyylikkäät sekä laadukkaat hanat, suihkut, altaat ja sisustustuotteet monipuolisissa sävyvaihtoehdoissa. Tapwell tuotteiden alennuksia jopa -35 %!

Laadukas ja monipuolinen valikoima kylpyhuonekalusteita erikokoisiin tiloihin – Design from Finland. Kylpyhuonekalusteiden alennuksia jopa -42 %! Huom! Black Weekendin aikana tilattujen kalusteiden toimitus viimeistään tammikuussa 2021.

Suositut suihkuseinät ja muut lasikalusteet sekä sisustustuotteet – Design from Finland. Hietakarin tuotteiden alennukset jopa -35 %, koko valikoiman alennus vähintään -20 %!

 

Essis Collection Logo

Käsityönä valmistettava laaja valikoima peilejä eri sävyissä, koossa ja muodoissa sekä uniikkeja lasiseiniä ja muita lasikalusteita – Design from Finland. Koko valikoima -10 %!

Ammattilaisten suosimat seinä-wc -kalusteet erilaisiin tiloihin. Kaikista seinä-wc -istuimista alennus -25 %!