Blanco Etagon6 Allas Mattamusta

Alkuperäinen hinta oli: 845.00 €.Nykyinen hinta on: 679.00 €.

Blanco Etagon 6 allas

Blancon tyylikäs ja tilava upotettava keittiöallas. Kestävästä Silgranit kivimassasta valmistettu allas sisältää kaksi liikuteltavaa Etagon kiskoa. Kiskot voidaan sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin joko altaan välitasoon tai pöytätasolle. Kiskot kestävät kuumuutta jopa 180 °C ja ovat konepestävät. Altaaseen sijoitettuna kiskot muodostavat käytännölisen välitason eri kokoisia astioita varten.

Altaan miellyttävän sileässä Silgranit pinnassa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Blanco Etagon 6 allas

Mattamusta

Blancon tyylikäs ja tilava mattamusta allas keittiöön käytännöllisillä Etagon kiskoilla. Tuotteseen sisältyvän välitason ja kiskojen ansioista, allas tarjoaa kolme erillistä työskentelytasoa. Konepestävät kiskot helpottavat eri kokoisten tiskien tiskaamista ja toimivat kuumien astioiden alustana. Allas sopii asennettavaksi erityisesti erilaisiin kivi- ja massatasoihin.

Tuoteen Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Tuotetiedot:

  • Alakaapin leveys vähintään 600 mm
  • Altaan korkeus 220 mm
  • Altaan syvyys 510 mm
  • Altaan leveys 600 mm
  • Asennustapa: upotus
  • Sisältää InFino pohjaventtiilin 3,5″ InFino (ei kaukosäädettävä)
  • Vesilukko sisältyy toimitukseen

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Blanco Etagon 6 keittiöallas mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Blanco

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Blanco – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Blancon altailla on 2 vuoden takuu. 

Valmistaja

Blanco Valmistaja

Blanco on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden ja hanojen valmistajista. Perheyhtiön historia ulottuu jo vuoteen 1925 ja se on alansa suurin toimija Saksassa.

Blancon altaiden tärkeimpinä materiaaleina toimivat ruostumaton teräs, patetointu Silgranit® -seos sekä kivikeramiikka. Lapetek on toiminut Blanco tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Tämän vuoksi myös pohjoismaiset tarpeet huomioidaan tuotteiden suunnittelussa.

Blancon tuotteet edustavat kestävyyttä, käytännöllisyyttä sekä poikkeuksellista taitoa käsitellä materiaaleja. Useiden allasmallien innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laajasta allasmallistosta löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin.