IDO Seven D WC-istuinkansi Soft Close/Quick Release

Alkuperäinen hinta oli: 145.00 €.Nykyinen hinta on: 129.00 €.

Kova istuinkansi, joka sulkeutuu pehmeästi (Soft Close) ja on helppo irroittaa puhdistuksen ajaksi (Quick Release). Tuotteeseen voidaan valita pikalukituksen sijaan myös kiinteät saranat (valinta määritetään asennusvaiheessa). Tuote sopii IDO Seven D WC-istuimiin.

Istuinkansi voidaan valita väreissä valkoinen,  tummanharmaa, musta sekä punainen. 

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): IDO Seven D WC-istuinkansi valkoinen 5711267 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Seven D WC-istuinkansi Soft Close/Quick Release

Valkoinen / Tummanharmaa / Musta / Punainen

Kova istuinkansi, joka sulkeutuu pehmeästi (Soft Close) ja on helppo irroittaa puhdistuksen ajaksi (Quick Release). Tuotteeseen voidaan valita pikalukituksen sijaan myös kiinteät saranat (valinta määritetään asennusvaiheessa).

Sopii IDO Seven D WC-istuimiin.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 367x434mm
  • Paino: 2.48 kg

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Keltainen, Musta, Punainen, Tummanharmaa, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut IDO – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tuotteviat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa eikä puhdistusongelmia synny mikäli pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Puhdistamiseen käytetään tavallisia kodin puhdistusaineita. Puhdistusainetta ei tule jättää pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan se huuhdellaan vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan. Hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa ja vihreää kuitusientä tai voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa, rikkihappoa ja alkaalisia aineita ei tule käyttää posliinin puhdistamiseen.

Valmistaja

Ido valmistaja logo

IDO on useiden vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Yrityksen historia ulottuu 140 vuoden taakse Helsinkiin Arabian posliinitehtaalle, joka perustettiin jo vuonna 1873. Tehdas oli aikanaan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinien valmistaja. IDO wc -istuimia myytiin vuoteen 1992 asti suomalaisille tutulla Arabia -brändillä, kunnes vuonna 1969 Tammisaareen avattiin uusi tuotantolaitos, joka on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. IDO:n pitkä kokemus näkyy tuotevalikoimassa, jonka suunnittelua ja valmistamista ohjaavina periaatteina toimivat pyrkimys erinomaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen, kauniiseen muotoiluun sekä asiantuntemuksella luonnon raaka-aineista valmistettuihin kestäviin tuotteisiin.