Blanco Subline 500-U Silgranit Allas Tartufo

429.00 

Blanco Subline 500-U silgranit allas tartufo

Blancon tyylikäs alta-asennettava keittiöallas. Kauniissa kestävästä Silgranit kivimassasta valmistetussa altaassa on miellyttävän sileä pinta, jossa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Blanco Subline 500-U silgranit allas tartufo 22310 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Blanco Subline 500-U silgranit allas

Tartufo

Blancon tyylikäs ja käytännöllinen allas soveltuu myös kodin isomille tiskille. Kovaa kulutusta kestävä allas soveltuu 600 mm syvään allaskaappiin.

Kauniin ruskeanharmaan altaan Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Tuotetiedot:

  • Alakaapin leveys vähintään 600 mm
  • Altaan korkeus 190 mm
  • Altaan syvyys 460 mm
  • Altaan leveys 530 mm
  • Asennustapa: kiinnitetään altapäin
  • Sisältää InFino pohjaventtiilin 3,5″ InFino (ei kaukosäädettävä)
  • Vesilukko sisältyy toimitukseen

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Blanco

Väri

Harmaanruskea, Tartufo

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Blanco – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Blancon altailla on 2 vuoden takuu. 

Valmistaja

Blanco Valmistaja

Blanco on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden ja hanojen valmistajista. Perheyhtiön historia ulottuu jo vuoteen 1925 ja se on alansa suurin toimija Saksassa.

Blancon altaiden tärkeimpinä materiaaleina toimivat ruostumaton teräs, patetointu Silgranit® -seos sekä kivikeramiikka. Lapetek on toiminut Blanco tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Tämän vuoksi myös pohjoismaiset tarpeet huomioidaan tuotteiden suunnittelussa.

Blancon tuotteet edustavat kestävyyttä, käytännöllisyyttä sekä poikkeuksellista taitoa käsitellä materiaaleja. Useiden allasmallien innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laajasta allasmallistosta löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin.