Fluidmaster LIV FIX-500 Korkea Seinä-wc:n Asennuselementti

Original price was: 279.00 €.Current price is: 237.15 €.

Fluidmaster Liv FIX-500 Korkea Seinä-wc:n Asennuselementti

Laadukas ammattilaisten suosittelema seinä-wc:n asennusteline, joka soveltuu hyvin esimerkiksi perinteisen wc-istuimen paikalle asennettavaksi. Teline on yhteensopiva kaikkien seinä-wc -istuimien kanssa. Tuote voidaan asentaa seinän eteen, kulmaan tai seinän sisään koolausten väliin. Istuimen voi säätää asennuksen yhteydessä 400-640 mm korkeuteen. Asennuselementti sisältää esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet.

HUOM! Voit valita asennustelineeseen sopivan huuhtelupainikkeen alla olevasta valikosta. Kuvista löytyvät saatavilla olevat vaihtoehdot APLITE (valkoinen tai kromi) / SELENITE (valkoinen tai kromi) / KEY (valkoinen tai kromi) / TEMPO – BEAT (valkoinen – hopea) / TUNE (valkoinen tai kromi) / RUBY (mattamusta, valkoinen, zebrano tai venge)  / ZIRCON (mattamusta, valkoinen, zebrano tai venge). Huuhtelupainike asennetaan säiliön päälle.

Tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Liv FIX-500 korkea asennuselementti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Liv FIX-500 korkea asennuselementti

Korkea asennuselementti sopii parhaiten perinteisen wc-istuimen paikalle asennettavaksi. Korkean elementin huuhtelupainike on avattua istuinkantta korkeammalla. Tuotteen yläpuolelle muodostuu hyllynä käytettävä taso, joka on sopivalla korkeudella sekä visuaalisesti, että tavaransäilytystä varten. Tuotteen runko kestää 400 kg painon.

Mitat: Korkeus >1130 mm / Leveys 500 mm / Syvyys >120 mm, paino 16 kg.

Wc-istuimen korkeus säädettävissä välillä 400-640 mm

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Fluidmaster LIV FIX-500 Korkea Seinä-wc-n Asennuselementti mittakuva

 

Fluidmaster Liv FIX-500 on kestävä ja laadukas seinä-wc:n asennuselementti. Tuotten vesiliitos voidaan tehdä oikealta, vasemmalta tai päältä. Tuotteen vesisäiliössä on kondenssivedeneristys ja se sisältää ison huuhtelun (4, 5, 6 tai 7 litraa) ja pienen huuhtelun (2,5, 3 tai 4 litraa). Vesisäiliö sisältää myös yksihuuhtelun, kaksoishuuhtelun ja huuhtelu/stop -toiminnon.

Kaikki Fluidmaster huuhtelukoneistot ovat laadukkaita ja Suomessa hyväksyttyjä ensimmäisen ääniluokan tuotteita. Ne vastaavat jokaisen kodin tarpeisiin ja Suomessa asetettuihin rakennusmääräyksiin.

Toimitussisältö:

Kaikki tarvittavat kiinnikkeet elementille ja wc-istuimelle

Korkeussäädettävä runkokehikko huuhtelukoneistolla

Esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet

Esiasennettu hanaliitin ja liitososat PEX 15 x 2,5 mm

Kiinnike PEX-suojaputkille, ø 25 ja ø 28 mm

Viemäröintikulma 90° ja muunnosyhde ø 90 / 110 mm

Äänieristetty ja syvyyssäädettävä viemäröintikulman
kiinnike. Säätövara 25mm

Liitossarja wc-istuimelle

Huoltotunneli päätykannella ja työtulpat

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Fluidmaster – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.