Fluidmaster Schwab Dublo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti

Alkuperäinen hinta oli: 309.00 €.Nykyinen hinta on: 262.65 €.

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Slim Seinä-wc:n Asennuselementti

Laadukas ammattilaisten suosittelema kapeaan tilaan mahtuva seinä-wc:n asennusteline. Teline on yhteensopiva kaikkien seinä-wc -istuimien kanssa. Istuimen voi säätää asennuksen yhteydessä 400-600 mm korkeuteen.

HUOM! Voit valita asennustelineeseen sopivan huuhtelupainikkeen alla olevasta valikosta. Kuvista löytyvät saatavilla olevat vaihtoehdot ROUND (mattamusta, valkoinen tai kromi) / SQUARE (mattamusta, valkoinen tai kromi) / METIS (valkoinen tai kromi). Huuhtelupainike asennetaan säiliön eteen.

Tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Schwab Dublo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti

Mitat: Korkeus >1120 mm / leveys 350 mm / syvyys >130 mm, paino 14kg

Wc-istuimen korkeus on säädettävissä välillä 400-600 mm

Soveltuu asennettavaksi suoraa seinälle, rungon paino kestä 400 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Fluidmaster Schwab Dublo Mini mittakuva

 

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Slim on laadukas ja kestävä seinä-wc:n asennuselementti kapeaan tilaan.

Tuotteen vesiliitos voidaan tehdä vasemmalta, oikealta tai päältä. Tuotteen vesisäiliössä on kondenssivedeneristys ja se sisältää ison huuhtelun (6 litraa) ja pienen huuhtelun (3 litraa). Huuhtelumäärät säädeltävissä.

Kaikki Fluidmaster huuhtelukoneistot ovat laadukkaita ja Suomessa hyväksyttyjä ensimmäisen ääniluokan tuotteita. Ne vastaavat jokaisen kodin tarpeisiin ja Suomessa asetettuihin rakennusmääräyksiin.

Toimitussisältö:

Kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennuselementille ja wc-istuimelle

Alaseinäkiinnikkeet

Esiasennettu hanaliitin ja liitososat PEX 15 x 2,5 mm

Kiinnike PEX-suojaputkille, ø 25 ja ø 28 mm

Viemäröintikulma 90° ja muunnosyhde ø 90 / 110 mm

Äänieristetty ja syvyyssäädettävä viemäröintikulman kiinnike. Säätövara 35mm

Liitossarja wc-istuimelle

Huoltotunneli päätykannella ja työtulpat

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Fluidmaster – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.