IDO Seven D Image 20 Seinä-WC

447.00  367.00 

Ido Seven D Image 20 on tyylikäs ja selkeälinjainen seinään kiinnitettävä wc-istuin. Se tekee kylpyhuoneesta toimivan ja näyttävän kokonaisuuden. Istuimen avulla wc-tilasta tulee avarampi, vesisäiliön jäädessä piiloon seinän tai koteloinnin taakse. Istuintason suositeltu korkeus: 420 mm. Toimitus ei sisällä istuinkantta. Tuotteeseen saatavilla erikseen valkoinen Seven D Soft Close/Quick Release istuinkansi.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

tuotetunnus (SKU) IDO Seven D Image 20 Seinä-WC 5650128 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

IDO Seven D Image 20 Seinä-WC

Valkoinen

Idon tyylikäs ja selkälinjainen seinä-wc tuo kylpyhuoneeseen avaruutta ja tekee siivouksesta helpompaa, kun lattiapinta jää wc:n alta vapaaksi. Tuote sisältää kätevän kaksitoimisen huuhtelun 2,5/4 l. Istuimessa sisäänrakennettu Fresh wc-raikastintoiminto ja helposti puhdistettava pinnoite. Kuvan kansi ei sisälly toimitukseen. Tuotteeseen saatavilla erikseen valkoinen Seven D Soft Close/Quick Release istuinkansi.

Tekniset tiedot:

  • LVI-numero: 5650128
  • Syvyys: 520 mm
  • Korkeus: 343 mm
  • Paino 23 kg
  • Suositeltu istuinkorkeus: 420 mm
  • Kiinnitysruuvien välinen mitta: 230 mm
  • Seinäkiinnitys
  • Kiinnitysruuvisarja ja viemäriliitin tilattava tarvittaessa erikseen

 

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

IDO Seven D Image 20 Seinä-WC Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut IDO-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa. Puhdistusongelmia ei synny jos pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Käytä tavallisia kodin puhdistusaineita. Älä jätä ainetta pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan huuhtele se vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Älä käytä hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa tai vihreää kuitusientä. Älä käytä voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa tai rikkihappoa tai alkaalisia aineita. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan.

Valmistaja

Ido valmistaja logo

IDO:n historia ulottuu 140 vuoden taakse Helsinkiin Arabian posliinitehtaalle, joka perustettiin 1873. Tehdas oli aikanaan ainoa saniteettiposliinien valmistaja pohjoismaissa. IDO wc-istuimia myytiin vuoteen 1992 asti suomalaisille tutulla Arabia-brändillä. Idon tuotantolaitos avattiin 1969 Tammisaareen, jossa IDO-saniteettiposliineja valmistetaan yhtä tänäkin päivänä. Ido hyödyntää yli 140 vuoden kokemustaan kylpyhuonetuotteiden valmistuksessa, jonka ohjaavia periaatteita ovat kauniisti muotoillut ja kestävät tuotteet, jotka on valmistettu asiantuntemuksella luonnon raaka-aineista.

IDO on jo useiden vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Suunnittelun lähtökohtana on aina kaunis ja innostava muotoilu, elämän erilaiset tarpeet, erinomainen käyttökokemus ja ympäristön huomiointi.