Fluidmaster Schwab Duplo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti Pesukoneen Poistoyhteellä

322.15 

Fluidmaster Schwab Duplo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti Pesukoneen Poistoyhteellä

Laadukas ammattilaisten suosittelema seinä-wc:n asennusteline pesukoneen poistoyhteellä ja vesilukolla. Teline on yhteensopiva kaikkien seinä-wc -istuimien kanssa. Tuote asennetaan seinän eteen tai seinän sisään koolausten väliin. Istuimen voi säätää asennuksen yhteydessä 400-640 mm korkeuteen. Asennuselementti sisältää esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet. Toimitus sisältää 90° viemäröintikulman 50mm pesukoneen poistoyhteellä, jonka sijainti valitaan tilauksen yhteydessä  oikealle tai vasemmalle puolelle 

HUOM! Voit valita asennustelineeseen sopivan huuhtelupainikkeen alla olevasta valikosta. Kuvista löytyvät saatavilla olevat vaihtoehdot ROUND (mattamusta, valkoinen tai kromi) / SQUARE (mattamusta, valkoinen tai kromi) / METIS (valkoinen tai kromi).

Tuotteen toimitusaika on poikkeuksellisesti noin viikon tilauksen saapumisesta.

Toimitus sisältää 90° viemäröintikulman 50mm pesukoneen poistoyhteellä, jonka sijainti valitaan tilauksen yhteydessä  oikealle tai vasemmalle puolelle 

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Schwab Duplo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti Pesukoneen Poistoyhteellä Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Schwab Duplo Mini Seinä-wc:n Asennuselementti Pesukoneen Poistoyhteellä

Kätevä asennuselementti helposti puhdistettavalla, hajulukollisella pyykinpesukoneen poistoliittimellä. Tuote sisältää 90° viemäröintikulman haaraliitoksella, jonka voi asentaa joko oikealle tai vasemmalle. Pyykinpesukoneen poiston voi sijoittaa vapaasti asennuksen yhteydessä. 50mm liitosputket vesilukolta viemäröintikulmaan eivät kuulu toimitukseen.

Tuotteen runko kestää 400 kg painon.

Mitat: Korkeus >1120 mm / Leveys 350 mm / Syvyys >130 mm

Wc-istuimen korkeus säädettävissä välillä 400-640 mm

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Fluidmaster Schwab Duplo Mini Seinä-wcn Asennuselementti Pesukoneen PoistoyhteelläFluidmaster Schwab Duplo Mini on kestävä ja laadukas seinä-wc:n asennuselementti pesukoneen poistoyhteellä. Tuotten vesiliitos voidaan tehdä oikealta, vasemmalta tai päältä. Tuotteen vesisäiliössä on kondenssivedeneristys ja se sisältää ison huuhtelun (4, 5, tai 6 litraa) ja pienen huuhtelun (2,5, – 4 litraa). Vesisäiliö sisältää myös yksihuuhtelun, kaksoishuuhtelun ja huuhtelu/stop -toiminnon.

Kaikki Fluidmaster huuhtelukoneistot ovat laadukkaita ja Suomessa hyväksyttyjä ensimmäisen ääniluokan tuotteita. Ne vastaavat jokaisen kodin tarpeisiin ja Suomessa asetettuihin rakennusmääräyksiin.

Toimitussisältö:

Kaikki tarvittavat kiinnikkeet elementille ja wc-istuimelle

Korkeussäädettävä runkokehikko huuhtelukoneistolla

Esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet

Esiasennettu hanaliitin ja liitososat PEX 15 x 2,5 mm

Kiinnike PEX-suojaputkille, ø 25 ja ø 28 mm

Vesilukollinen, puhdistettavissa oleva pesukoneen poistoliitin

Viemäröintikulma 90° 50mm liitoksella (oikea tai vasen)

Äänieristetty ja syvyyssäädettävä viemäröintikulman
kiinnike (Säätövara 35mm)

Liitossarja wc-istuimelle

Huoltotunneli päätykannella ja työtulpat

 

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Fluidmaster – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.