Fluidmaster Schwab WC 189 DWC Seinä-wc:n Asennuselementti hajunpoistolla

Alkuperäinen hinta oli: 364.00 €.Nykyinen hinta on: 309.40 €.

Fluidmaster Schwab WC 189 DWC Seinä-wc:n Asennuselementti hajunpoistolla

Laadukas ammattilaisten suosittelema seinä-wc:n asennusteline hajunpoistolla. Tuotteessa oleva toiminto estää epämiellyttävien hajujen syntymisen wc-istuimen huuhteluputken kautta. Teline on yhteensopiva kaikkien seinä-wc -istuimien kanssa. Tuote asennetaan seinän eteen tai seinän sisään koolausten väliin. Istuimen voi säätää asennuksen yhteydessä 400-640mm korkeuteen. Asennuselementti sisältää esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet.

HUOM! Voit valita asennustelineeseen sopivan huuhtelupainikkeen alla olevasta valikosta. Kuvista löytyvät saatavilla olevat vaihtoehdot APLITE (valkoinen tai kromi) / SELENITE (valkoinen tai kromi) / KEY (valkoinen tai kromi) / TEMPO – BEAT (valkoinen – hopea) / TUNE (valkoinen tai kromi) / RUBY (mattamusta, valkoinen, zebrano tai venge)  / ZIRCON (mattamusta, valkoinen, zebrano tai venge). Huuhtelupainike asennetaan säiliön päälle.

Tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Schwab WC 189 DWC Seinä-wc:n Asennuselementti hajunpoistolla Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Schwab WC 189 DWC Seinä-wc:n Asennuselementti hajunpoistolla

Hajunpoiston sisältävä asennuselementti estää epämiellyttävien hajujen synnyn huuhteluputken kautta. Tuoteeseen sisältyy 50mm hajunpoistoyhde, joka voidaan yhdistää suoraan ilmanvaihtokanavaan. Alipaine imee epämielyttävät hajut pois pöntöstä. Tuotteen runko kestää 400 kg painon.

Mitat: Korkeus >1160 mm / leveys 500 mm / syvyys >120mm

Wc-istuimen korkeus säädettävissä välillä 400-640 mm

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Fluidmaster Schwab WC 189 DWC Seinä-wc-n Asennuselementti hajunpoistolla mittakuva

 

Fluidmaster Schwab WC 189 DWC on laadukas ja kestävä seinä-wc:n asennuselementti hajunpoistolla. Tuotteen vesiliitos voidaan tehdä oikealta, vasemmalta tai päältä. Tuotteen vesisäiliössä on kondenssivedeneristys ja se sisältää ison huuhtelun (4, 5, 6 tai 7 litraa) ja pienen huuhtelun (2,5, 3 tai 4 litraa). Vesisäiliö sisältää myös yksihuuhtelun, kaksoishuuhtelun tai huuhtelun/stop toiminnon.

Kaikki Fluidmaster huuhtelukoneistot ovat laadukkaita ja Suomessa hyväksyttyjä ensimmäisen ääniluokan tuotteita. Ne vastaavat jokaisen kodin tarpeisiin ja Suomessa asetettuihin rakennusmääräyksiin.

Toimitussisältö:

Kaikki tarvittavat kiinnikkeet elementille ja wc-istuimelle

Korkeussäädettävä runkokehikko huuhtelukoneistolla

Huuhtelusäiliön syöksyputki hajunpoistoyhteellä

Esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet

Esiasennettu hanaliitin ja liitososat PEX 15 x 2,5 mm

Kiinnike PEX-suojaputkille, ø 25 ja ø 28 mm

Viemäröintikulma 90° ja muunnosyhde ø 90 / 110 mm

Äänieristetty ja syvyyssäädettävä viemäröintikulman kiinnike. (Säätövara 25mm.)

Liitossarja wc-istuimelle

Huoltotunneli päätykannella ja työtulpat

 

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Fluidmaster – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.