Hietakari Classic661 Kääntyvä lasiovi

Alkuperäinen hinta oli: 395.00 €.Nykyinen hinta on: 355.50 €.

Hietakari Classic 661 on klassisen tyylikäs lasiovi saunatilaan. Lasiovi avautuu molempiin suuntiin 90 astetta. Tuotteen suihkulasi on valmistettu 8mm vahvuisesta turvalasista ja sen saranat valmistetaan kromatusta tai mustaksi maalatusta messinkiseoksesta. Tuotteen kehys voidaan valita kromin tai mustan sävyisenä. Ovessa ei ole karmeja, vaan saranat kiinnitetään suoraan saranapuolen sivulasiin. Sivulasit tuovat lisää valoa ja avaruuden tuntua tilaan. Mikäli pintakäsittelyvaihtoehdoksi on valittu kromi, profiilit ovat harmaaksi anodisoituja. Valittaessa musta pintakäsittelyvaihtoehto profiilit ovat mustaksi maalattuja. Tuotteen suihkulasi voidaan valita sävyissä savu, kirkas tai satiini. 

Lasioven leveys 700 – 900 mm ja korkeus: 1910 mm. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen haluamasi kehyksen värin, lasivärin, mitat sekä haluamasi vetimen. Tuotteen koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys ja korkeus on lasilevyn korkeus. Tuotteen vedin on kehyksen värin mukaan joko kromattua, messingin väristä tai mustaa messinkiseosta. Lisävarusteena saatavana myös puuvalmiista lepästä valmistettu vedin. Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitaan vedinvaihtoehdoista vedin ja lisäsarana -vaihtoehto.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 5-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Lasioven kehys on saatavissa kromin tai mustan värisenä

Tuotteen suihkulasi voidaan valita sävyissä savu, kirkas tai satiini.

Lasioven koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Tuotteen saatavutta erikoismitoissa voit tiedustella asiakaspalvelustamme. Koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys ja korkeus on lasilevyn korkeus. Oven mitoituksessa lasin yläreunaan jätetään tyypillisesti vähintään 5mm käyntivara, alareunaan vähintään 20mm. Ovi tarvitsee lisäsaranan pinta-alan ylittäessä 1.7m2, jotta ovipaneeli saa riittävän määrän tukea kiinnittämistä varten.

Valitse tuotteeseen haluamasi vedin . Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitaan vedinvaihtoehdoista vedin ja lisäsarana -vaihtoehto. Tuote voidaan valmistaa myös ilman vedintä.

Tuotetunnus (SKU): Hietakari Classic661 Kääntyvä lasiovi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hietakari Classic 661 Kääntyvä lasiovi

Mittakuva:

Hietakari Vetro 661 mittakuva

 

Hietakarin tyylikäs lasiovi saunatilan jakamiseen. Ovessa ei ole lainkaan karmeja vaan saranat kiinnitetään suoraan saranapuolen sivulasiin. Sivulasit tuovat lisää valoa ja avaruuden tuntua tilaan. Lasioven koko voidaan valita vakiomitoista (700 / 800 / 900 x 1910) tai valmistaa erikoismitoin. Koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys ja korkeus on lasilevyn korkeus. Oven mitoituksessa lasin yläreunaan jätetään tyypillisesti vähintään 5mm käyntivara, alareunaan jätetään käyntivaraa vähintään 20 mm. Ovi tarvitsee lisäsaranan pinta-alan ylittäessä 1.7m2, jotta ovipaneeli saa riittävän määrän tukea kiinnittämistä varten. Tuotteen saatavuutta sinulle sopivissa mitoissa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Lasiovi kääntyy molempiin suuntiin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys palauttaa oven auki ja kiinni -asentoihin. Oven saranat ja tuotteseen sisältyvä vedin valmistetaan kromatusta tai mustaksi maalatusta messinkiseoksesta. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat kromi ja  musta. Kromatulla rungolla varustettu tuote pitää sisällään harmaat alumiiniprofiilit ja kromiset helat. Tuotteeseen saatavana lisävarusteena myös pitkä metallivedinneliskanttinen läpivedin tai puuvalmiista lepästä valmistettu puuvedin. Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitaan vetimen kanssa vediin + lisäsarana -vaihtoehto.

Tuote valmistetaan 8mm -vahvuisesta kirkkasta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Tuoteen suihkulasi voidaan valita sävyissä kirkas tai savu. Molemmat vaihtoehdot ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja.

Tuotteen asennusohjeen pääset katsomaan: täältä.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Kromi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hietakari -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19 € (somisteet) tai  59 € (muut tuotteet). Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Hietakari -tuotteilla on 20 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen pinta huuhdellaan vedellä huolellisesti puhtaaksi ja kuivataan joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä tulee välttää.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saisi päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Pesuaineen käyttöohjeet tulee lukea huolellisesti ja huomioida tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.