Hietakari – Sandriff BLÄK 734 TOKYO Kiinteä suihkuseinä

580.00  522.00 

Hietakari – Sandriff BLÄK 734 Tokyo on moderni mustaprofiilinen kiinteä suihkuseinä. Profiilin väri musta.

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen lasin värin ja mitat tarpeidesi mukaan.

Huom! Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hietakari – Sandriff BLÄK 734 Tokyo kiinteä suihkuseinä

Hietakari – Sandriff BLÄK 734 Tokyo on moderni kiinteä suihkuseinä, joka suojaa suihkun vieressä olevia  kalusteita ja tiloja roiskeilta. Tyylikäs ja pelkistetty suihkuseinä on tukeva ja helppo asentaa. 

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 7mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. 

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Mustan värin osalta tuotteet sopivat hyvin yhdistettäväksi Tapwellin ja Rej Designin mustien tuotteiden kanssa. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta. 

Valittavana on kaksi lasivaihtoehtoa, kirkas ja maitolasi. Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150).

Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla. Lasi tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta.

Hietakari-Sandriff Bläk 731

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Hietakari- Sandriff-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Suomen DB Schenker tai Posti.  Ennen tuotteen toimittamista Suomen DB Schenker tai Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon.

Hietakarin tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Takuu:

Hietakari-Yhtymä Oy:n valmistamilla tuotteilla on 10 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti.

Lisäksi asennusvaiheessa syntyneen vahingon korvauksen edellytyksenä on:

• Tuotetta on käsitelty asennusohjeiden
mukaisesti (tuotetta ei ole laskettu
suoraan laatta tai kivipinnalle)
• Asentajalla on ollut suojavarusteina
suojalasit sekä suojahansikkaat

Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Valmistaja

Hietakari -Yhtymä Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Hietakari -Yhtymä Oy:ssä ja sen tytäryrityksissä työskentelee yhteensä vajaat viisikymmentä suihkutilakalusteiden ammattilaista. Hietakari suunnittelee ja valmistaa kaikki kalusteet itse. Vuosittain valmistetaan noin 100 000 kalustetta.

Hietakarin filosofia

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen.

Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen.

Hietakari tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa. Laaja valikoima valmistetaan kuitenkin kustannustehokkaasti sarjatuotantona. Tätä niin sanottua massakustomoinnin periaatetta on sovellettu menestyksekkäästi useilla teollisuudenaloilla. Lopputulemana asiakkaat saavat mitoiltaan ja muodoiltaan juuri sellaisen ratkaisun kuin tilaan tarvitaan ja myös huokealla hinnalla kuten massatuotannon etuihin kuuluu.

Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea. Tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Hietakari suunnitteleekin useiden vuosien kokemukseen perustuen kaikki tekniset yksityiskohdat itse. Vastaavasti myös kaikki tuotteet valmistetaan Hietakarin omassa tehtaassa. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä ja sille myönnetään kymmenen vuoden takuu.