Hietakari – Sandriff BLÄK 751 PARIS Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa

1,705.00  1,653.85 

Hietakari – Sandriff BLÄK 751 Paris on ajattoman tyylikäs tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Näyttävä kokonaisuus koostuu kahdesta mustaprofiilisesta kiinteästä seinästä, joista toiseen on saranoitu ovi.

Alla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen lasin värin, koon ja lisävarusteet tarpeidesi mukaan. Tuotteen kuvauksessa on tarkempia lisätietoja mittoihin ja lisävarusteisiin liittyen. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Lasin väri

Tilanjakajan kiinteä seinä (A) * 

Tilanjakajan kääntyvä ovi (B) * 

Tilanjakajan kiinteä seinä (C) * 

Korkea laahustiiviste (50mm) * 

Kynnysprofiili (1000mm) * 

tuotetunnus (SKU) Hietakari - Sandriff BLÄK 751 PARIS Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hietakari – Sandriff BLÄK 751 PARIS Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa

Hietakari – Sandriff BLÄK 751 Paris on ajattoman tyylikäs tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Mustaprofiilinen tuote koostuu kahdesta kiinteästä seinästä, joista toiseen on saranoitu ovi. Tilanjakaja soveltuu erityisen hyvin suihkusyvennykseen, jonka ulkopuolelle on sijoitettu kalusteita molemmin puolin. Kiinteät seinät voidaan mitoittaa kalusteiden syvyyksien mukaan niin, että ne suojaavat kalusteita ja ympräristöä vedeltä. Ovi voidaan mitoittaa niin, että se mahtuu avautumaan kokonaisuudessaan kulkutilan leveydelle.

Ovi aukeaa ulospäin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan oven takaisin auki ja kiinni -asentoihin. Magneettitiivistepari pitää oven tiiviisti suljettuna suihkun aikana.

Tilanjakajan koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 14mm säätövaraa. Säätövaraa voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisen kallistuksen tasaamiseen sekä tilanjakajan sovittamiseksi kylpyhuoneen asennusaukkoon.

Tuotteessa on vakiovarusteena 28mm korkea laahustiiviste. Lisävarusteena on saatavilla 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat. Laahustiivisteen pituus on 1000mm ja se katkaistaan sopivan mittaiseksi paikan päällä.

Tuotteen vedenpitoa voidaan parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili. Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10mm ja leveys 16mm.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Mustan profiilinsa ansioista tuote sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi Rej Designin ja Tapwellin mustien tuotteiden kanssa. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta.

Valittavana on kaksi lasivaihtoehtoa, kirkas ja maitolasi. Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella, jonka avulla se pysyy helpommin puhtaana. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Tilanjakajan kiinteät seinät kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla ja tuetaan yläreunoista kulmiin asennettavilla vinotuilla. Vinotuet voidaan korvata pitkillä, suoraan kulmiin asennettavilla sivutuilla, joita voidaan käyttää esimerkiksi pyyhkeen kuivatukseen tai suihkuverhotankona. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkelit (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasien alta. Ovilasin alareunaan voidaan asentaa laahustiiviste (vakiovaruste), jonka avulla veden kulkua voidaan rajoittaa tehokkaasti.

Hietakari - Sandriff BLÄK 751 PARIS Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa -mittakuva

Yhdistelmän osat voidaan asentaa myös toisin päin kuin pohjakuvassa on esitetty

 

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi -palvelun kautta tilatut Hietakari- Sandriff -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker tai Posti.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon ennen tuotteen toimittamista. Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Takuu:

Hietakari- Sandriff -tuotteilla on 10 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen huuhtele pinta vedellä huolellisesti puhtaaksi. Kuivaa joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Vältä lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saa päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Lue aina pesuaineen käyttöohjeet huolellisesti ja huomioi tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari – Sandriff on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.