Hietakari Classic454 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla

Alkuperäinen hinta oli: 660.00 €.Nykyinen hinta on: 561.00 €.

Hietakari Classic 454 on moderni tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Näyttävillä profiileilla varustettu tuote koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja niiden taakse liukuvista pariovista.

Tuotteen hinta määräytyy rungon värin mukaan: Suihkunurkan runko voidaan valita mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisenä. Tuotteen suihkulasi on valmistettu karkaistusta turvalasista. Suihkulasi voidaan valita kirkkaan, savun, chinchillan, satiinin tai pronssin värisenä. Tuotteen leveys: 1380 – 2280 mm ja korkeus: 1947 mm. 

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen rungon värin, lasivärin ja mitat sekä mahdolliset lisävarusteet tarpeidesi mukaan. Tuotteen kuvauksessa on tarkempia lisätietoja mittoihin ja lisävarusteisiin liittyen. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! Tuotteen asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Kuvaus

Hietakari Classic 454 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla

Mittakuva:

Hietakari - Sandriff Glisse454 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla mittakuva

Hietakari Classic 454 on näyttävä tilanjakaja kylpyhuoneeseen. Se koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja niiden taakse liukuvista pariovista. Tuote soveltuu hyvin ahtaaseen tai kalustetuun suihkutilaan, jossa ei ole tilaa ovien avautumiselle sisä- tai ulkopuolelle. Pariovet voidaan mitoittaa kätevästi vapaaksi jäävän kulkutilan leveydelle.

Ovet liukuvat kiinteiden osien taakse ovien yläreunoihin asennettavien laakeripyörästöjen varassa. Ovien alaosat kulkevat alaliukukiskon ohjainurassa. Magneettitiiviste pitää ovet tiiviisti suljettuna suihkun aikana. Ovet varustetaan pitkillä, koko lasin korkuisilla profiilivetimillä.

Suihkunurkan koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotteen Seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 40 mm säätövaraa. Säätövaraa voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisten kallistusten tasaamiseen tai suihkunurkan sivujen leveyksien kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Aukkoon sovittamiseksi voidaan lisäksi käyttää yhtä tai kahta tuotteen mukana toimitettavaa levennysprofiilia. Yksi levennysprofiili kasvattaa tilanjakajan leveyttä 34mm ja se voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Jos tuote asennetaan lyhyellä alaliukukiskolla, voidaan tuotteen vedenpitoa parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili (lisävaruste). Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10mm ja leveys 16mm. Huom! tuotteen asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat kromattua messinkiseosta. Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Pintakäsittelyvaihtoehdoista valkoinen (RAL 9010) on polttomaalattu pinnoite. Kiiltävä on anodisoitu pinnoite. Profiilit hiekkapuhalletaan ennen anodisointia, jolloin pinta on mahdollisimman tasainen eikä siihen jää sormenjälkiä. Tuoteen profiilit voidaan valita mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisinä.

Tuoteen suihkulasi valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoite suojaa lasia ja pitää sen helpommin puhtaana. Lasiväri voidaan valita kirkkaan, savun, chinchillan, satiinin tai pronssin sävyisenä.

Tilanjakaja kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla. Tilanjakaja voidaan asentaa joko koko tuotteen levyisellä yhtenäisellä alaliukukiskolla tai pelkän kiinteän seinän levyisellä lyhyellä alaliukukiskolla, jolloin oviaukosta on esteetön kulku. Tuote voidaan asentaa irti lattiasta säätöjalan avulla, jolloin vesi pääsee kulkemaan liukukiskon alta. Vaihtoehtoisesti vedenkulku voidaan estää asentamalla liukukiskon alle tiivistesokkeli. Lyhyt ja pitkä alaliukukisko, säätöjalka ja tiivistesokkeli kuuluvat vakiovarusteisiin.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Harmaa, Kiiltävä, Musta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hietakari -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19 € (somisteet) tai  59 € (muut tuotteet). Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Hietakari -tuotteilla on 20 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen pinta huuhdellaan vedellä huolellisesti puhtaaksi ja kuivataan joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä tulee välttää.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saisi päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Pesuaineen käyttöohjeet tulee lukea huolellisesti ja huomioida tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.