IDO Variform Pesuallas 450mm tason päälle pyöreä hanapaikalla

173.50  157.89 

IDO Variform 450mm pesuallas, valkoinen. Tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty pyöreä malja-allas. Voidaan valita ylivuotoaukolla tai ilman. Kiinnityssarja sisältyy tuotteeseen. Allas soveltuu asennettavaksi eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. IDOn laadukas kotimainen uutuus!

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voitte tiedustella asiakaspalvelustamme.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Variform Pesuallas 450mm tason päälle pyöreä hanapaikalla

Valkoinen

IDO Variform 450mm on tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty pyöreä malja-allas. Tuote voidaan valita joko ylivuotoaukolla tai ilman. Altaassa on reikä hanalle (altaan ylätakareuna) ja altaan kiinnityssarja sisältyy toimitukseen. Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Malja-altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin ja allas soveltuu kauniisti yhdistettäväksi useiden erimallisten hanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 450x450x160mm
  • Paino: 8.7 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO Variform Pesuallas 450mm tason päälle pyöreä hanapaikalla mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tuotteviat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa eikä puhdistusongelmia synny mikäli pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Puhdistamiseen käytetään tavallisia kodin puhdistusaineita. Puhdistusainetta ei tule jättää pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan se huuhdellaan vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan. Hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa ja vihreää kuitusientä tai voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa, rikkihappoa ja alkaalisia aineita ei tule käyttää posliinin puhdistamiseen.

Valmistaja

Ido valmistaja logo

IDO on useiden vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Yrityksen historia ulottuu 140 vuoden taakse Helsinkiin Arabian posliinitehtaalle, joka perustettiin jo vuonna 1873. Tehdas oli aikanaan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinien valmistaja. IDO wc -istuimia myytiin vuoteen 1992 asti suomalaisille tutulla Arabia -brändillä, kunnes vuonna 1969 Tammisaareen avattiin uusi tuotantolaitos, joka on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. IDO:n pitkä kokemus näkyy tuotevalikoimassa, jonka suunnittelua ja valmistamista ohjaavina periaatteina toimivat pyrkimys erinomaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen, kauniiseen muotoiluun sekä asiantuntemuksella luonnon raaka-aineista valmistettuihin kestäviin tuotteisiin.