Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen Hanapaikalla 550mm

127.48 

Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen Hanapaikalla 550mm

Tasoon asennettava tyylikäs ja pelkistetty valkoinen suorakulmainen pesuallas. Tuote sisältää hanareiän ja voidaan valita ylivuotoaukolla tai ilman. Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voitte tiedustella asiakaspalvelustamme.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen Hanapaikalla 550mm

Valkoinen

Tasoon asennettava (puoliupotettava) tyylikäs ja pelkistetty suorakulmainen pesuallas. Tuotteessa on reikä hanalle altaan ylätakareunassa. Voidaan valita ylivuotoaukolla tai ilman. Allastason aukon malli sisältyy toimitukseen. Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin ja allas soveltuu kauniisti yhdistettäväksi erilaisten hanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Toimitukseen sisältyy asennussapluuna.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 450x550x180mm
  • Paino: 9.05 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO Variform Pesuallas 550mm tasoon asennettava suorakulmainen mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tuotteviat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.