Inno Jr403 Kaksoiskoukku

Alkuperäinen hinta oli: 25.00 €.Nykyinen hinta on: 22.50 €.

Inno Jr. 403 Kaksoiskoukku

Tyylikäs kaksoiskoukku, soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

Suunnittelija Tomi Kapiainen.

Tuote voidaan valita sävyissä mattamusta, valkoinen, okra, terrakotta ja alumiini. 

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Inno Jr. 403 Kaksoiskoukku

alumiini, mattamusta, okra, terrakotta, valkoinen

Kiinnitys seinään ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä, kiinnikkeet toimitetaan tuotteen mukana. Valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka on sävytetyissä tuotteissa epoksipinnoitettu.

Tuotteen mitat:

leveys 150mm

syvyys 50mm

korkeus 64mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Alumiini, Mattamusta, Musta, Okra, Terrakotta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.