Inno PRO/K60 Seinäkoukku

Alkuperäinen hinta oli: 63.00 €.Nykyinen hinta on: 56.70 €.

Inno PRO /K 60 Seinäkoukku

Ruostumattomasta teräksestä ja SEBS-kumista valmistettu tyylikäs seinäkoukku. Soveltuu naulakoksi pyyhkeille ja vaatteille myös kosteisiin tiloihin.

Suunnittelija Harri Korhonen

Myydään 3 kpl pakkauksissa. 

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Inno PRO/K60 Seinäkoukku / 3Kpl Pakkaus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Inno PRO / K 60 Seinäkoukku

ruostumaton teräs, musta

Tuotteen kiinnitys tehdään näkymättömästi koukun sisältä holkin lävitse ruuvilla.

Tuotteen mitat:

pituus 65mm

RST-putken halkaisija 19mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Musta, Ruostumaton teräs

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.