Inno PROVH Wc-harjateline Ja Harja

Alkuperäinen hinta oli: 173.60 €.Nykyinen hinta on: 156.24 €.

Inno PRO / VH Wc-harjateline ja harja

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu minimalistisen tyylikäs seinään kiinnitettävä wc-harjateline. Tuote sisältää wc-harjan.

Suunnittelija Harri Korhonen

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Inno PRO/VH wc-harjateline ja harja Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Inno PRO/VH Wc-harjateline ja harja

ruostumaton teräs

Tuotteen mitat:

leveys: 86mm

syvyys: 130mm

korkeus: 390mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Ruostumaton teräs

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.