Woodio Malja-allas Soft 40 Hanapaikalla

699.00 719.00 

Woodio Malja-allas Soft 40 Hanapaikalla

Pöytätason päälle kiinnitettävä kaunis malja-allas hanapaikalla. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. (Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.)

Saatavana kiiltävänä tai mattapintaisena väreissä: Natural, Oat White, Log Gray, North Sea, Brown Ginger, Dark Oak, Mahogany Purple, Mystic Black, Pine Green ja Silver Rock. Huom! Valmiin altaan väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. 

Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Kuvaus

Woodio Malja-allas Soft 40 Hanapaikalla

Mitat: Pituus 400 mm, leveys, 400 mm, korkeus 150 mm, hanareiän halkaisija 35 mm.

Pöytätason päälle kiinnitettävä pelkistetyn mallinen malja-allas, jonka pinnalta puu nousee kauniisti esiin. Pesualtaassa on hanapaikka ja ylivuotosuoja-aukko. Allas on suljettavissa altaan materiaalilla päällystetyllä pop up- pohjatulpalla. Soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin WC-tiloihinkin normaalikorkeiden hanojen pariksi. Materiaalina moderni ja ekologinen puukompositti.

Woodion Soft – mallisto koostuu tyylikkäistä pyöreälinjaisista pesualtaista, joiden ajaton, skandinaavinen muotoilu sopii täydellisesti niin klassiseen kuin moderniin kylpyhuoneen sisustukseen. Malliston pehmeän selkeät linjat tuovat uniikin ekologisen materiaalin kauniisti esiin. Woodion pesualtaat soveltuvat niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

SOFT-mallisto on saatavissa useissa eri värivaihtoehdoissa. Pinta on mahdollista valita kiiltävänä tai mattapintaisena –  lukematon määrä uniikkeja ratkaisuja kylpyhuoneeseen!

Toimitus sisältää:

  • käyttöohje
  • asennussabluuna
  • kromattu Prevex EasyClean® vesilukko

Pöytätasoon kiinnitettävän malja-altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta.

Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Tuotteen asennus vaatii kohteen mukaisen erillisen viemäriputken.

Asennusohje: Woodio Asennusohje

Tuotteen ominaisuuksia:

  • 100% vedenkestävä
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
  • Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Woodio Soft 40 hanapaikalla mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Brown Ginger, Dark Oak, Log Gray, Mahogany Purple, Mystic Black, Natural, North Sea, Oat White, Pine Green, Silver Rock

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Woodio -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Woodio tuotteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.