NAKA DECK S Hylly

65.00 

NAKA DECK S Hylly

Nakan tyylikkäästi muotoiltu maalatusta alumiinista valmistettu säilytyshylly. Tuote soveltuu hyvin esimerkiksi shampoohyllyksi kylpyhuoneeseen.

Tuotteeseen voidaan valita helppo itsekiinnittyvä teippikiinnitys, tai pinnoille joille liimaaminen ei ole mahdollista (esimerkiksi voimakasstruktuuriset laattapinnat) soveltuva kätevä ruuvikiinnitys. Pakkaus sisältää kiinnitykseen tarvittavat ruuvit.

Tuote on valittavissa sävyissä musta, valkoinen, harmaa sekä beige.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tarkempia tietoja toimitustavasta löydät tuotesivun alaosasta kohdasta Toimitus ja takuu.

Kuvaus

NAKA DECK S Hylly

musta, valkoinen, harmaa, beige

Nakan tyylikäs maalatusta alumiinista valmistettu hylly

Tuotteen mitat:

leveys 200 mm

syvyys: 100 mm

korkeus:  80 mm

paino: 17 g

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

NAKA

Väri

Beige, Harmaa, Musta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 5€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu: Naka Finland vastaa tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheistä noudattamalla kuluttajansuojalain virhevastuuta koskevia säännöksiä. Naka Finland ei vastaa asennuksesta, virheellisestä käytöstä tai veden epäpuhtauksien aiheuttamista vaurioista.

Hoito-ohje

Nakan kylpyhuonetarvikkeet ja hyllyt puhdistetaan haalealla vedellä miedolla yleispuhdistusaineella. Puhdistuksessa tulisi välttää valkaisevia ja värjääviä kemikaaleja sekä rasvoja. Tuotteiden puhdistus tehdään liinan tai pehmeän sienen avulla kevyesti pyyhkien. Tuotteisiin normaalikäytössä syntyvät sormenjäljet ja pienet rasvatahrat voi puhdistaa mikrokuituliinalla.

Valmistaja

Naka Finland Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa esteettisiä ja kestäviä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Nakan kylpyhuoneisiin ja suihkutiloihin suunnitellut tyylikkäät ja monikäyttöiset hyllyt valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista. Tuotteita on saatavana monissa eri malleissa ja pituuksissa, useissa upeissa sävyvaihtoehdoissa. Tuotteiden asennus on helppoa ja asennustarvikkeet kuuluvat toimitussisältöön.