Oras 3006F Inspera Pesuallashana Kromi

387.00 

Pesuallashana Oras 3006F-34 Inspera

Oraksen kauniissa Inspera hanassa yhdistyvät esteettisyys ja käytettävyys ainutlaatuisella tavalla. Pintakäsittelynä kromi. Tuote on saatavilla myös pintakäsittelyllä ruusukulta.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Oras 3006F Kromi 6110247 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Pesuallashana Oras 3006F

Inspera by Oras

Kromi

Oraksen kauniisti muotoiltu messingistä valmistettu pesuallashana. Hanassa on tyylikäs säädinkahva sivulla ja juoksuputki jossa 120° kääntymiskulma. (Kääntymiskulmaa on mahdollista rajoittaa 0° tai 60°) Tuotteeseen sisältyy integroitu HONEYCOMB®  -poresuutin, jossa vakiovirtaus paineenvaihteluista riippumatta.

Tuotteen tyylikäs neliskanttinen runko ja pyöristetyt kulmat tekevät sen ilmeestä modernin, toiminnallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä tinkimättä.

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvassa:

Oras 3006F-34 Inspera Pesuallashana Ruusukulta Mittakuva

Valmistajan tuotesivut: https://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-inspera/product/3006F/

Lisätiedot

Valmistaja

Oras

Väri

Kromi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Oras -tuotteiden takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai jos ostosta ei ole dokumentointia, takuu on voimassa 2 vuotta hanan valmistusleiman vuodesta ja kuukaudesta. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Hanan pinta puhdistetaan pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Huuhtele runsaalla puhtaalla, haalealla vedellä. Pyyhi lopuksi hana kuivaksi. Tuotteen ulkopintojen puhdistukseen tulee käyttää neutraaleja tai lievästi emäksisiä (pH 6 – 9) nestemäisiä puhdistusaineita (useimmat saippualiuokset ja käsitiskipesuaineet). Pesuaineen annostelussa tulee noudattaa pesuaineen valmistajan käyttö- ja annosteluohjeita. Puhdistuksen jälkeen pinnat huuhdellaan ja pyyhitään kuivaksi. Hanan poresuuttimen voidaan tarvittaessa irroittaa ja puhdistaa vedellä tai vaihtaa uuteen.

Orgaanisia liuottimia, syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä ei tule käyttää. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä. Sama koskee myös suihkuvarusteiden muoviosia. Hanoja ei tule puhdistaa sumutinpullolla tai painepesurilla.

Hanojen ja hanavarusteiden käyttöympäristön lämpötila ei tule ylittää +65 °C, sama lämpötilarajoitus koskee myös hanojen ja hanavarusteiden puhdistusta.

Valmistaja

Oras Valmistaja Logo

Oras perustettiin Raumalla 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oraksen tavoitteena on tehdä veden käytöstä helppoa, turvallista sekä ympäristöä säästävää. Tänä päivänä Oras tunnetaan innovatiivisista hana- ja suihkutuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design, sekä laatu ja luotettavuus. Oras on toiminut elektronisten hanojen kehittämisen edelläkävijänä ja toi ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille jo 1990-luvulla.