Oras Kuraharja Valkoinen

65.00 

Oras Kuraharja 126004-11 valkoinen

Oraksen kuraharja käyttökahvalla. Soveltuu kätevästi esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Tuoteen voi liittää pesuallashanoihin, joissa on liitäntä käsisuihkulle.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta

Tuotetunnus (SKU): Oras kuraharja 126004-11 Lvi-koodi 6515661 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Oras Kuraharja 126004-11

Valkoinen

Oraksen kätevä kuraharja käyttökahvalla. Soveltuu liittettäväksi pesuallashanoihin, joissa on liitäntä käsisuihkulle.

Oras  Kuraharja 126004-11,  valkoinen mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Oras

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Oras – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Oras -tuotteiden takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai jos ostosta ei ole dokumentointia, takuu on voimassa 2 vuotta hanan valmistusleiman vuodesta ja kuukaudesta. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Valmistaja

Oras Valmistaja Logo

Oras perustettiin Raumalla 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oraksen tavoitteena on tehdä veden käytöstä helppoa, turvallista sekä ympäristöä säästävää. Tänä päivänä Oras tunnetaan innovatiivisista hana- ja suihkutuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design, sekä laatu ja luotettavuus. Oras on toiminut elektronisten hanojen kehittämisen edelläkävijänä ja toi ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille jo 1990-luvulla.