Otsoson Arc 60 / 80 Valopeili

285.60 338.30 

Otsoson Arc 60 / 80 Valopeili

Otsosonin tyylikäs ja elegantti valopeili. Arc soveltuu pyöreän muotonsa ansioista kauniisti monenlaiseen kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan. Peilissä tunnelmallinen LED valaistus, joka heijastuu kauniisti ja tasaisesti pyöreän peilin takaa. Tuotteen halkaisija voidaan valita 600 mm tai 800 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Arc Valopeili (600 mm / 800 mm)

Otsosonin elegantti ja kauniin pyöreä Arc-valopeili. Soveltuu klassisen tyylinsä ansiosta monenlaiseen kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Peilin valonlähteenä toimii LED, joka on erittäin energiatehokas ja luontoystävällinen valinta. Valo heijastuu kauniisti ja tunnelmallisesti pyöreän peilin takaa. Tuotteen Värilämpötila 4000K. (neutraali valkoinen valo). Tuotteen suojausluokka: IP44.

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuotteen mitat:

Halkaisija: 600 mm / 800 mm

Syvyys: 38 mm

Mittakuva:

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Kirkas

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.