Otsoson Lähde Matta Valumarmoriallas

Alkuperäinen hinta oli: 394.00 €.Nykyinen hinta on: 290.00 €.

Otsoson Lähde Matta  – valkoinen valumarmoriallas

Kaunis pyöreälinjainen malja-allas. Sopii täydellisesti nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Tyylikäs mattapintainen allas asennetaan tason päälle ja sen mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Otsoson Lähde Matta 5627305 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Lähde Matta valumarmoriallas

valkoinen / mattavalkoinen 

Kaunis pyörelinjainen Otsoson Lähde sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin ja pienempiinkin wc-tiloihin. Siron ja kauniisti muotoillun malja-altaan ympärille voidaan jättää käytännöllistä laskutilaa. Allas on tason päälle asennettava ja voidaan myös asentaa Otsoson Oma-kalustesarjan tuotteisiin.

Toimitukseen sisältyy laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Tuotteen mitat:

Halkaisija 420: mm / Korkeus: 160 mm

Altaan syvyys: 136 m

Suositeltu tason minimisyvyys: 450 mm

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Mattavalkoinen, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet

Toisin kuin perinteiset valumarmorialtaat, mattapintaiset valumarmorialtaat voidaan puhdistaa hankaussienellä. Altaan mukana toimitetaan yksi hankaussieni, joita myydään myös päivittäistavarakaupoissa. Allas puhdistetaan hankaussienellä ja tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella, kuten esimerkiksi nestemäisellä saippualla, ja huuhdellaan hyvin pesun jälkeen. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään. Halutessasi voit käyttää myös valumarmorialtaille suunniteltua puhdistus- ja suoja-ainetta (Clean & Shine).

Syvät naarmut voidaan hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla (1500) tai vaihtoehtoisesti vihreällä Scotch Brite -sienellä.

Tuotetta ei tule altistaa syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.