Otsoson Lähde Matta Valumarmoriallas

338.00  270.40 

Otsoson Lähde Matta  – valkoinen valumarmoriallas

Kaunis pyöreälinjainen malja-allas. Sopii täydellisesti nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Tyylikäs mattapintainen allas asennetaan tason päälle ja sen mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

tuotetunnus (SKU) Otsoson Lähde Matta 5627305 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Lähde Matta valumarmoriallas

valkoinen / mattavalkoinen 

Kaunis pyörelinjainen Otsoson Lähde sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin ja pienempiinkin wc-tiloihin. Siron ja kauniisti muotoillun malja-altaan ympärille voidaan jättää käytännöllistä laskutilaa. Allas on tason päälle asennettava ja voidaan myös asentaa Otsoson Oma-kalustesarjan tuotteisiin.

Toimitukseen sisältyy laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Tuotteen mitat: Halkaisija 420 mm, korkeus 160 mm, syvyys 136 m

Suositeltu tason minimisyvyys 450 mm

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Mattavalkoinen, Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet

Toisin kuin perinteiset valumarmorialtaat, mattapintaiset valumarmorialtaat voi puhdistaa hankaussienellä. Altaan mukana toimitetaan yksi hankaussieni joita myydään myös päivittäistavarakaupoissa. Puhdista allas hankaussienellä ja tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella kuten esimerkiksi nestemäisellä saippualla. Huuhtele hyvin pesun jälkeen. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään.

Älä altista tuotetta syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille. Syvät naarmut on mahdollista ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla (1500) tai vaihtoehtoisesti vihreällä
Scotch Brite sienellä. Halutessasi voit myös käyttää valumarmorialtaille suunniteltua puhdistus- ja suojaainetta
(Clean & Shine). 

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille