Otsoson Leiju Seinälokerikko, Valkoinen S/M/L

105.00 151.00 

Otsoson Leiju Seinälokerikko Valkoinen S, M, L

Otsosonin kotimainen Leiju-lokerikko on moderni ja tyylikäs sisustusratkaisu kotiisi. Tuote on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista ja on sen vuoksi vedenkestävä ja modernisti ohutreunainen. Näppärä lokerikko toimii loistavasti kylpyhuoneen hyllynä, keittiön avohyllynä, eteisen avainpöytänä tai vaikkapa makuuhuoneen yöpöytänä.

Tuotteen voi asentaa pystyyn tai vaakaan ja asetella yksittäin, ryhmään tai vaikkapa eri kokoja sekoittaen.

Leiju-lokerikoita on saatavilla kolmea eri kokoa: S / M / L. 

Kuvassa ylimpänä S, keskellä M ja alimpana L. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Leiju Seinälokerikko S, M, L

Valkoinen 

Otsosonin kotimainen Leiju on pulverimaalatusta alumiinista valmistettu modernin ohutreunainen lokerikko. Se sopii monenlaiseen tilaan ja lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Vedenkestävyytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös kylpyhuoneisiin. Voit asentaa Leiju- lokerikkoja pysty- tai vaaka-asentoon, ryhmään tai yksittäin, sekoittaen kokoja ja värejä.

Kokeile vaikkapa keittiön avohyllyksi, eteisen avainpöydäksi, makuuhuoneen yöpöydäksi, parvekkeen kukkapöydäksi tai vaikka kylpyhuoneen shampoohyllyksi. Leiju piristää kodin ilmettä ja tuo kodin kauneimmat tavarat tyylikkäästi esille.

Tuotetta on saatavilla kolmessa eri koossa:  S, M ja L.

Tuote asennetaan seinään ruuvaamalla.

Mitat:

Leiju S: Leveys 200 mm / Syvyys 150 mm / Korkeus 300 mm

Leiju M: Leveys 400 mm / Syvyys 150 mm / Korkeus 300 mm

Leiju L: Leveys 600 mm / Syvyys 150 mm / Korkeus 300 mm

Mittakuva:

Otsoson Leiju Seinälokerikko Valkoinen SML Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 19€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.