Otsoson Meri Allaskaluste Vetimetön, Valkoinen 600 – 1200

815.00 1,025.00 

Otsoson Meri Allaskaluste vetimetön, valkoinen (600 / 800 / 1000 / 1200) (Tuote sisältää pesualtaan)

Otsoson Meri-allaskaluste on tyylikäs ja ajaton ratkaisu kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Kaunis ja selkeälinjainen tuote on väriltään puhtaan valkoinen. Allaskaluste sisältää allaskaapin, pesualtaan, jalat, vesilukon sekä korkealaatuiset helat. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Meri Allaskaluste Vetimetön (600 / 800 / 1000 / 1200)

Valkoinen

Kaunis ja korkealaatuinen Meri-allaskaluste kruunaa kylpyhuoneen tai pienemmänkin wc-tilan. Puhtaan valkoinen tuote sisältää allaskaapin, Meri valmumarmorialtaan, jalat, yhteensopivat venttiilit ja vesilukot sekä Blumin korkealaatuiset helat. Kalusteiden Blum Tandembox laatikot ovat syvyydeltään 400 mm ja kätkevät sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Tuotteen runko toimitetaan tehdaskoottuna. Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen mitat:

Leveys: 600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm

Syvyys: 485 mm

Korkeus: 580 mm (Korkeusmitta ei sisällä jalkojen mittaa 250 mm)

Mittakuva:

Otsoson Meri Kylpyhuoneryhmä Vetimetön, Valkoinen 600-800-1000-1200 Mittakuva

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 19€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.