Otsoson Minimeri Allaskaluste Vetimetön, Valkoinen 500 – 1200

641.00 837.00 

Otsoson Minimeri Allaskaluste vetimetön, valkoinen (500 / 600 / 800 / 1000 / 1200) (Tuote sisältää pesualtaan)

Otsoson Minimeri-allaskaluste on linjakas ja kätevä ratkaisu moneen erikokoiseen tilaan. Allas sopii niin kylpyhuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan. Kaunis ja selkeälinjainen tuote on väriltään raikkaan valkoinen. Allaskaluste sisältää allaskaapin, pesualtaan, jalat, vesilukon sekä korkealaatuiset helat. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 500 mm, 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Minimeri Allaskaluste Vetimetön (500 / 600 / 800 / 1000 / 1200)

Valkoinen

Kaunis ja korkealaatuinen Minimeri-allaskaluste kruunaa näyttävän kylpyhuoneen tai pienemmänkin wc-tilan. Raikkaan valkoinen tuote sisältää allaskaapin, Minimeri valmumarmorialtaan, jalat, yhteensopivat venttiilit ja vesilukot sekä Blumin korkealaatuiset helat. Kalusteen Blum Tandembox laatikot ovat syvyydeltään 300 mm ja kätkevät sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Tuotteen runko toimitetaan tehdaskoottuna. Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.

Allaskalusteen Minimeri valumarmorialtaassa on kestävä Evermite -pinnoite. Pinnoitteen ansiosta allas kestää kovaakin kulutusta ja on erittäin helppo pitää puhtaana.

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 500 mm, 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen mitat:

Leveys: 500 mm / 600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm

Syvyys: 390 mm

Korkeus 580 mm  (Korkeusmitta ei sisällä jalkojen mittaa 250 mm)

Mittakuva:

Otsoson Minimeri Kylpyhuoneryhmä Vetimetön, Valkoinen 500-600-800-1000-1200 Mittakuva

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.