Rej Design Largo EH80404 Sähkötoiminen Pyyhekuivain

678.30 

Rej Design Largo EH 80404 Sähkötoiminen Pyyhekuivain

Rej Designin valmistama tyylikäs leveän mallinen pyyhekuivain. Laadukas kotimainen tuote soveltuu kuivaustelineeksi ja lisälämmittimeksi niin kylpyhuoneisiin kuin kodinhoito- ja WC-tiloihinkin.

Tuotteen vakiovärivaihtoehtoina kromipuolikiiltävä valkoinen tai mattamusta (RAL-9005). Muita pyyhekuivaimen tai lisätarvikkeiden erikoisväri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Kuivain asennetaan sähköverkkoon (suojausluokka: IP44). Kuivaimessa on huomaamaton, merkkivalolla varustettu painonappikytkin oikean- tai vasemmanpuoleisen pystyputken yläpäässä sähköliitännän kohdalla. Kuivaimen voi tarvittaessa kääntää, jolloin sähköliitäntä ja virtanappi sijaitsevat kuivaimen vasemmassa tai oikeassa alakulmassa. Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena ajastimella varustettu virtakytkin 4 / 8 tunnin ajastustoiminnolla. Ajastuksen päätyttyä kuivain sammuu automaattisesti. Kuivaimen saa myös asetettua olemaan jatkuvasti toiminnassa.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, kätisyyden ja lisäominaisuudet. Tuotesivun alaosasta löydät tarkemman tuotekuvauksen sekä pyyhekuivaimen valintaoppaan, joista saat lisätietoja asennukseen ja lisävarusteisiin liittyen.

Kromisen ja puolikiiltävän valkoisen pyyhekuivaimen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Mattamustan ja tilauksesta valmistettavien erikoisväristen pyyhekuivaimien toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Erikoisvärisillä tilauksesta valmistettavilla Rej Design pyyhekuivaimilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Väri * 

Tuote Sisältää 1,3 m. valkoisen pistotulppajohdon vakiona. Johto voidaan tilata lisäavarusteena myös mattamustana sekä 4 metrin pituudessa valkoisena.

Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena ajastimella varustettu virtakytkin 4 / 8 tunnin ajastustoiminnolla.

Kuvaus

Rej Design Largo EH 80404 Sähkötoiminen Pyyhekuivain

kromi / valkoinen / mattamusta

Tuotteen mitat: Kokonaisleveys 845 mm, kokonaiskorkeus 400 mm, kokonaisetäisyys seinästä 99 mm. Sähkövastus: 60 W / 230 V.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Rej Design Largo EH 80404 O-Y V-A Sähkötoiminen Pyyhekuivain Mittakuva

Rej Designin valmistama leveä pyyhekuivain, jossa on neljä symmetristä vaakaputkea. Tyylikkään suoralinjaisesti muotoiltu pyyhekuivain ei ainoastaan lämmitä tilaa, vaan myös kaunistaa sitä. Tuotteen värivaihtoehtoina voidaan valita kromi, puolikiiltävä valkoinen (RAL 9010 puolikiiltävä) tai mattamusta (RAL 9005). Muita RAL -värikartan sävyjä sekä erikoispintakäsittelyjä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Rej Design -tuotteiden pintakäsittelyt voidaan toteuttaa pääsääntöisesti joko puolimattana tai puolikiiltävänä, joistakin sävyistä on saatavana myös ns. struktuuri- tai efektipinta (esim. RAL 9005 mattamusta).

Pyyhekuivain asennetaan sähköverkkoon (suojausluokka IP54). Tuote Sisältää 1,3 m. pistotulppajohdon vakiona. Tilattavissa myös 4 m. johdolla. Johto sijoittuu kiinnitysjalan taakse tai sivuun. Liitäntäjohto voidaan lisämaksusta lyhentää toivottuun mittaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.Lisävarusteena kuivaimeen on valittavissa mattamusta pistokejohto mukana toimitettavan valkoisen johdon sijaan.

Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena ajastimella varustettu virtakytkin 4 / 8 tunnin ajastustoiminnolla. Ajastuksen päätyttyä kuivain sammuu automaattisesti. Kuivaimen saa myös asetettua olemaan jatkuvasti toiminnassa. Tuotteseen saa myös lisävarusteena esimerkiksi kenkien tai lapasten kuivaamista helpottavia pareittain myytäviä ripustimia (katso kuvat).

Kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Tuotteen mukana toimitetaan asennusohje, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä tarvikepussi, joka sisältää kiinnitysruuvit, tiivisteet sekä ilmaruuvit.

Lisätiedot

Valmistaja

REJ Design

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 19€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on vakiovärisillä tuotteilla noin 1-2 viikkoa  ja erikoisvärisillä tuotteilla noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Erikoisväriset Rej Design -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Erikoisvärisillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Rej Design – kuivaimien takuu on voimassa 5 vuotta ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä lukien. Takuu kattaa tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Kts. lisää Rej Design takuuehdot.

Pyyhekuivaimen valintaopas

Tässä vinkkejä sähkötoimisen pyyhekuivaimen valintaan:

1. Sähkötoiminen kuivain on helppo asentaa ja kiinnittää seinälle. Tuote toimitetaan aina pistotulppaliitäntäisenä ja kytketään sopivalla etäisyydellä olevaan pistorasiaan. Kuivaimen sijoittamisessa ja asennuksessa tulee huomioida turvaetäisyydet ja voimassaolevat rakentamismääräykset. Sähkötoiminen kuivain on roisketiivis, (suojausluokka IP44) eikä vaadi erillistä maadoitusta.

2. Uudis- tai korjausrakentamiskohteen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kuivaimelle voidaan tehdä varaukset niin, että valtuutettu sähköurakoitsija voi muuttaa kuivaimen kytkennän kiinteäksi tai uppoasennukseksi, jolloin laitteen johto ei jää näkyviin. Suosittelemme huomioimaan liitäntäjohdon paikan ja läpiviennin koon jo suunnitteluvaiheessa.

3. Pohdi kuivaimen koko ja muotoilu käyttötarpeen (lämmitys, käyttäjien määrä, tilan koko, asennuskohta) mukaan ja valitse mieleinen ja tyyliin sopiva kuivain Rej Designin mallistosta.

4. Uniikki kappale? Rej Design tekee kuivaimia myös muissa mitoissa sekä RAL -värikartan sävyissä. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja selvitämme puolestasi onko toiveesi mahdollista toteuttaa.

Hoito-ohjeet

Kuivaustelineen ulkopintojen säännölliseen puhdistukseen voi käyttää vettä ja neutraaleja tai lievästi emäksisiä (Ph 6-9) nestemäisiä puhdistusaineita (mm. saippualiuokset ja useimmat käsiastianpesuaineet), pesuaineen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lika, kalkki ja muut kerrostumat on yleensä helpointa poistaa saippualla ja vedellä. Voit puhdistaa kuivaustelineen pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Puhdistuksen jälkeen pinta tulee huuhdella puhtaaseen, haaleaan veteen kostutetulla sienellä tai liinalla useaan kertaan ja lopuksi kuivata pinnat. Jos kromattu kuivausteline ajan myötä paikoitellen tummuu, voidaan tummentumat puhdistaa käyttämällä esim. nestemäisiä hopeanpuhdistusaineita. Kromatut kuivaustelineet voidaan myös puhdistuksen jälkeen käsitellä kromivahalla, vahausohjeita noudattaen. Vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja samalla se helpottaa tuotteen puhtaanapitoa.

Kromatuille ja maalatuille pinnoille ei tule käyttää hankausaineita, muita hiovia tai syövyttäviä aineita tai puhdistusvälineitä, liuottimia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä.

Valmistaja

Rej Design – kotimaista laatua lämmöllä.

Rej Design -kuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Tuotannossa yhdistyy suomalainen, perinteinen käsityö ja nykyaikainen muotokieli. Pyyhekuivaimet suunnitellaan yhdessä johtavien teollisten muotoilijoiden kanssa ja niiden valmistamiseen käytetään vain parhaita materiaaleja. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö sekä innovatiiviset ratkaisut.