Temal Choice Peilikaappi Kolmella Ovella

1,145.70 1,366.20 

Kolmiovinen Temal Choice on suoralinjainen ja moderni peilikaappi, joka tuo kylpyhuoneeseesi tilaa ja toiminnallisuutta. Peilikaapin alapohjassa on LED-allasvalaisin, joka antaa pesualtaalle kauniin valon. Tuote sisältää kaksipuoliset peiliovet, kaksi lasihyllyä, piilosaranat ja kaksiosaisen pistorasian.

Tuotteen leveys on valittavissa  110 cm – 120 cm väliltä. Tuotteen korkeus 65,5 cm ja syvyys 16 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen leveyden, rungon värin, pariovien sijoittelun sekä haluamasi lisäominaisuudet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi taustarungon väri. Tuotteen väri määräytyy hintaluokan mukaisesti.

Tuotteeseen sisältyvät pariovet sijoitetaan vasemmalle tai oikealle puolelle.

Valitse tuotteen pistorasian sijainti oikeaan tai vasempaan sisäyläpohjaan (pistorasia sisältyy toimitukseen).

Lisävarusteena myytävät piilosaranapeilikaapin vetimet. Vetimet sijoitetaan peilin alareunaan ja estävät sormenjälkien syntymisen.

Lisävarusteena myytävä yksiosainen vikavirtapistorasia (kaksiosaisen
vakiopistorasian tilalle).

Kuvaus

Temal Choice peilikaappi kahdella ovella (leveys 110 – 120 cm)

Valkoinen laminaatti, Vaalea Tammi, Musta Puu, Maalattu Valkoinen, Ruskea Saarni, Kiiltävä valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Kolmiovinen Temal Choice on Suomessa valmistettu suoralinjainen ja moderni peilikaappi monenkokoiseen tilaan. Peilikaapin alapohjassa on pesualtaan valaiseva LED-allasvalaisin. Kaksipuolisillaa peiliovilla varustetun kaapin sisällä on kaksi lasihyllyä ja kaksiosainen pistorasia, jonka voit myös valita sijoitettavaksi oikeaan tai vasempaan sisäyläpohjaan. Peilikaapin mukana toimitetaan käytännöllinen suurentava meikkipeili, jonka voit kiinnittää haluamaasi kohtaan. Peilikaappiin on saatavilla sormenjälkien syntymisen estävät piilosaranapeilikaapin vetimet (katso kuva), jotka sijoitetaan peilin alareunaan. Tuotteeseen saatavana lisävarusteena myös vikavirtapistorasia (katso kuva).

Huom! Tuote on saatavissa myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Temal-peilikaapit sopivat ainutlaatuisten ominasuuksiensa ansioista niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Suomessa valmistettujen Temal-peilikaappien FI-sertifiointi ja IP44 suojausluokka takaavat tuotteen turvallisen käytön.

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 65,5 cm

Syvyys: 16 cm

Leveys: 110- 120 cm

Led-profiilin valaistus pohjassa (Valoteho 7 W)

Tuotteessa pariovet, jotka sijoitetaan oikealle tai vasemmalle puolelle.

Kaksiosainen pistorasia valintasi mukaan oikealla tai vasemmalla

Kaksipuolinen 128º avautuva peiliovi

Kaksi säädettävää (6 mm) lasihyllyä

Vaimentavat piilosaranat

Toimitetaan valmiiksi kasattuna ja koottuna

Takuu 2 vuotta

Lisävarusteet:

Piilosaranapeilikaapin Pulse -vetimet: kiiltävä kromi / mattakromi (estävät sormenjälkien syntymisen peilin alareunaan).

IP 44 suojattu vikavirtapistorasia (kaksiosaisen vakiopistorasian tilalle).

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.